Menu

KONTAKT MEDARBEJDER ›› Skriv til Rasmus, hvis du har spørgsmål til musikprogrammet.

KALENDER

MÅLRET DIN SØGNING

DANSEBALLADEN

Har du lyst til at danse. Skabe en forestilling sammen med en professionel danser. Få nye venner og gode danseoplevelser. Og har du mod på at vise resultatet frem på en stor scene - så er DANSEballaden lige noget for dig.

›› Kulturværftet, 03. aug. 2015
Rundvisninger på Kulturværftet

Kulturværftet tilbyder både gratis rundvisning og det udvidede guidede foredrag og rundvisning. Private grupper har mulighed for at booke rundvisninger, som vi tilpasser efter jeres særskilte ønsker.

›› Kulturværftet, 05. aug. 2015 ›› Kulturværftet, 02. sep. 2015 ›› Kulturværftet, 07. okt. 2015 ›› Kulturværftet, 04. nov. 2015 ›› Kulturværftet, 02. dec. 2015
POP-UP værksted

Tegn med og se din by med nye øjne, når Billedskolens lærere popper op rundt i Helsingør med gode råd og ladcyklen fyldt med tegnesager.

›› Toldkammeret, 06. aug. 2015 ›› Toldkammeret, 07. aug. 2015
FAMILIESPISNING I TOLDKAMMERET

I en hektisk hverdag kan det være fristende at skrue ned for travlheden og nyde en god omgang aftensmad ude. Det får I rig mulighed for, når Toldkammeret til efteråret igen tilbyder familiespisning og hygge ved langborde i cafeen. Gryderne sættes på bordet og retterne er inspireret af alverdens mad.

›› Toldkammeret, 25. aug. 2015 ›› Toldkammeret, 29. sep. 2015 ›› Toldkammeret, 26. okt. 2015 ›› Toldkammeret, 24. nov. 2015
Rasmus Seebach + support

I 2014 optrådte Rasmus Seebach på havnefronten på næsten den samme dato. Det var en festlig og meget folkelig indvielse af havnepladsen, til store udendørskoncerter. Da vi har scenen oppe til Dizzy Mizz Lizzy koncerten den 29. august i år, passede det jo fantastisk at udnytte den til et glædeligt gensyn med Rasmus Seebach, som gerne vil gentage succesen.

›› Kulturværftet, 28. aug. 2015
Dizzy Mizz Lizzy + Marie Key

To af Danmarks største musiknavne står på scenen denne sensommeraften til en forrygende dobbeltkoncert - og det til én billets pris.

›› Kulturværftet, 29. aug. 2015
Words-Aftener i Toldkammeret

Nu inviterer Toldkammeret til Words hele efteråret. Det er aftener med historiefortælling, som er en genre indenfor kunstarten ’Spoken Word’. En gang om måneden står nogle af Danmarks absolut bedste fortællere klar til at underholde det voksne publikum med mundtlige fortællinger. Aftenerne er udsprunget fra Helsingørs årlige fortællefestival: Words.

›› Toldkammeret, 03. sep. 2015
Comedy Zoo On Tour: Anders Fjelsted, Torben Chris og Dan Andersen

Anders Fjelsted, Torben Chris og Dan Andersen på flugt fra midtlivskrisen. Anders Fjelsted er manden, alle kan lide. Charmerende, positiv og stærkt selvironisk. Dan Andersen har sin guitar med, og blander stand-up, sang og impro. Torben Chris er den energiske komiker, der brokker sig over alverdens tåbeligheder på den sjoveste måde. Nu kan du opleve de tre på Toldkammerets scene!

›› Toldkammeret, 05. sep. 2015
Golden Days 2015 - Hvad er kulturarv?

I år stiller Golden Days Festival skarpt på kulturarven. Søndag den 6. september har vi en fælles markering i Kulturhavn Kronborg.

›› Kulturværftet, 06. sep. 2015
60’er Popbal

Et popbal forløber nogenlunde sådan her ifølge Tresserbanden: ”Vi spiser en dejlig buffet, og snakken går. Ved 20-tiden starter den levende, originale 60’ermusik fra scenen. Dansen går derudad til cirka kl. 01.00. Så kom og vær med, du vil ikke fortryde at (gen)opleve et pop-bal!

›› Toldkammeret, 12. sep. 2015
Kort & Dok

Kortfilm: Cirkusdynastiet
Dokumentarfilm: The Magic Of Georges Méliés
Aftenens gæst: Instruktør Anders Riis Hansen

›› Kulturværftet, 16. sep. 2015
Souvenirs

Sofie Bonde er sprunget ud som storyteller. Hausgaard og Olsen kan det der, men Sofie Bonde fortolker verden fra en kvindes synspunkt. Hun har ting at fortælle, som nu og da trækker en Souvenirs-koncert i helt uventede retninger. Og med Nils Torp’s ligeledes ret overraskende guitarspil er der lagt op til løjer.

›› Toldkammeret, 17. sep. 2015
Go Go Berlin

Hæsblæsende dansk rockband med internationalt snit.

Go Go Berlin har på rekordtid markeret sig som et af Danmarks største rocknavne og har allerede opnået stjernestatus efter udgivelsen af det anmelderroste debutalbum New Gold.

›› Toldkammeret, 18. sep. 2015
Tobias Dybvad - “Er det ikke dig fra Dybvad?”

Tobias Dybvad kan opleves i sit næste one man show “Er det ikke dig fra Dybvad?” der, til trods for titlen, ikke er en udvidelse af det populære tv-program men et selv-satirisk indblik i livet bag og som tv-værten Dybvad.

›› Kulturværftet, 24. sep. 2015
Kulturnat 2015

Kulturnatten fejrer 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel og aftenens tema er slet og ret ’Halfdan’. På Kulturværftet inviteres alle indenfor til sjov, hygge og aktiviteter i både Arkaden og på biblioteket. Toldkammeret genlyder vanen tro af musik og aktivitet.

›› Kulturværftet, 25. sep. 2015
FAMILIESPISNING I TOLDKAMMERET

I en hektisk hverdag kan det være fristende at skrue ned for travlheden og nyde en god omgang aftensmad ude. Det får I rig mulighed for, når Toldkammeret til efteråret igen tilbyder familiespisning og hygge ved langborde i cafeen. Gryderne sættes på bordet og retterne er inspireret af alverdens mad.

›› Toldkammeret, 29. sep. 2015
Comedy Zoo On Tour: Christian Fuhlendorff og Jesper Juhl

Oktober måneds Comedy ZOO On Tour byder på noget af et scoop med genforeningen af de to populære komikere Christian Fuhlendorff og Jesper Juhl, der sidst arbejdede sammen på TV2 Zulus sitcom Kristian. Siden er de begge blevet meget større navne hver for sig, mens mange har ventet på at opleve dem sammen igen. Nu er chancen der.

›› Toldkammeret, 01. okt. 2015
Knejpe Festival 2015

Har man – som Helsingør – søfart og skumsprøjt i sin historiske DNA, er det kun på sin plads at markere dette på bedste sømandsmanér og hylde traditionerne, fortællingerne og – ikke mindst – musikken, der gennem tiderne har fulgt havets folk verden over. Så det gør vi!

Glæd dig til dette års Knejpe Festival den 2. og 3. oktober 2015.

›› Toldkammeret, 02. okt. 2015 ›› Toldkammeret, 03. okt. 2015
Knejpe Festival: Åbningskoncert

Tag med på en musikalsk rejseoplevelse, når mozambianske Gimo Mendes, portugisiske Cláudia Madur og Zeze Barbosa fra Cap Verde giver koncert.

›› Toldkammeret, 02. okt. 2015
Knejpe Festival: Byvandring

Lyt og følg med den engagerede fortæller, som guider dig gennem Helsingørs gader. Propfuld af næve-historier og viden om byen, der engang havde 100 bryggerier og en lind strøm af kapere og sømænd fra fjerne himmelstrøg.

›› Toldkammeret, 03. okt. 2015
Words-Aftener i Toldkammeret

Nu inviterer Toldkammeret til Words hele efteråret. Det er aftener med historiefortælling, som er en genre indenfor kunstarten ’Spoken Word’. En gang om måneden står nogle af Danmarks absolut bedste fortællere klar til at underholde det voksne publikum med mundtlige fortællinger. Aftenerne er udsprunget fra Helsingørs årlige fortællefestival: Words.

›› Toldkammeret, 06. okt. 2015
Don McLean (US)

Den legendariske amerikanske sanger og sangskriver Don McLean besøger Kulturværftet i 2015. I løbet af sin ekstraordinære karriere har Don McLean solgt over 40 guld- og platinplader på verdensplan. Han har optrådt på udsolgte scener i hele verden og er bl.a. blevet tildelt BBC’s Folk Music Lifetime Achievement Award i 2012.

›› Kulturværftet, 08. okt. 2015
Barbara Moleko

Barbara Moleko og hendes fænomenale live orkester leverer en festlig koncert i Toldkammeret med et mix af hendes kommende album, Toppen Af Poppen fortolkninger og hits fra hendes debut album.

›› Toldkammeret, 09. okt. 2015
Dinosaur ZOO i efterårsferien

Det interaktive show ’Dinosaur ZOO’ har begejstret dino-glade børn og voksne i hele verden. Nu kommer showet atter til Kulturværftet, så alle børn og deres familier kan få en helt særlig oplevelse i efterårsferien.

›› Kulturværftet, 10. okt. 2015
LONGING FAST FORWARD

I samarbejde med lokale fangere har kunstnerne Ole Kristensen, Annesofie Norn og Daniel Plewe skabt et 11 timer langt poetisk portræt af menneskelivet i Arktis. Isens vandren, bygde-trafikken og månelyset i de lange nætter smelter sammen i en smuk videoinstallation fra Kullorsuaq i Grønland.

›› Kulturværftet, 10. okt. 2015 ›› Kulturværftet, 22. dec. 2015
Kato

Kato er stærkt tilbage med et album sprængfyldt med nyt musikalsk materiale i den festlige house-genre.

›› Kulturværftet, 16. okt. 2015
Pat Martino (US)

Det er en stor ære for Kulturværftet at kunne præsentere en af jazzhistoriens væsentligste guitarister. Kun i sjældne tilfælde er det muligt at præsentere så store stjerner i så intime omgivelser.

›› Toldkammeret, 18. okt. 2015
Videnskab eller gud

Samtaler på Kanten: Både Holger Bech Nielsen og Bent Melchior var væsentlige bidragsydere til bogen om Videnskaben eller Gud og de populære TV-foredrag på DR. Har videnskaben eller Gud mon flyttet sig i mellemtiden? Er det enten/eller eller både/og? Kom tættere på de to store personligheder i en udfordrende debat introduceret af Bent Raymond Jørgensen.

›› Kulturværftet, 19. okt. 2015
Kort & Dok

Kortfilm: Dukkementar
Dokumentarfilm: Ekstra Bladet Uden For Citat
Aftenens gæst: Chefredaktør på Ekstra Bladet Poul Madsen

›› Kulturværftet, 21. okt. 2015
Madsen, Møller og From

Til efteråret er trioen tilbage igen på landevejen og i den stærkeste opstilling med Johnny Madsen, guitaristen Knud Møller og perkussionisten Henrik From. På deres vej vil Thyborøn-drengene servere højdepunkter og skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

›› Kulturværftet, 22. okt. 2015
LARS HJORTSHØJ - OMVENDT

I efteråret 2015 er Lars Hjortshøj tilbage på scenen med et klassisk stand-up show og klar til at give publikum sit bud på, hvad der er op og ned på den komplicerede tilværelse.

›› Kulturværftet, 23. okt. 2015
ROMEO vs JULIE – 80’er rockteaterkoncert

Den udødelige kærlighed får ridser i lakken med 80’ernes største hits, når ROMEO vs JULIE spænder guitaren på ryggen og går i kamp for hinanden. Med 13 sangere og musikere på scenen.

›› Kulturværftet, 24. okt. 2015 ›› Kulturværftet, 25. okt. 2015
Kamæleon-dag

En kamæleon-dag er en festlig pakke til børnefamilierne med spændende værksteder, dejlig mad og herlige koncerter.

›› Toldkammeret, 24. okt. 2015
FAMILIESPISNING I TOLDKAMMERET

I en hektisk hverdag kan det være fristende at skrue ned for travlheden og nyde en god omgang aftensmad ude. Det får I rig mulighed for, når Toldkammeret til efteråret igen tilbyder familiespisning og hygge ved langborde i cafeen. Gryderne sættes på bordet og retterne er inspireret af alverdens mad.

›› Toldkammeret, 26. okt. 2015
Snak Med Mad i Munden: Økologi på menuen

Vi skruer op for både blus, hygge og viden om mad, når vores madtalk Snak med Mad i Munden vender tilbage. Denne aften bliver det i selskab med kogebogsforfatter, madskribent og foredragsholder Camilla Plum, som af de fleste danskere er kendt for sine mange tv-programmer om mad og sine kogebøger.

›› Toldkammeret, 28. okt. 2015
The White Album

Uanset om man hører deres komplicerede akustiske guitarmelodier, eller lader deres fyldige a-capella vokalstykker svæve gennem rummet, er The White Albums musik intelligent, intuitivt, gribende og til tider hjerteskærende smukt.

›› Toldkammeret, 29. okt. 2015
Jokeren

Med sit gigantiske bagkatalog og hits som: Godt Taget, Havnen, Spændt Op Til Li’r og det nyeste i folden Kun Os To, tegner hans livekoncert på Kulturværftet til at blive en fantastisk rejse i tid og vedkommende for alle aldre.

›› Toldkammeret, 30. okt. 2015
De Eneste To

I efteråret 2014 udkom deres andet album ’Dobbeltliv’, og interessen for de to drevne musikere er ikke blevet mindre. Det er stadig deres venskab, der er drivkraften, men det er samtidig også tydeligt, at de gør en slags status over deres liv på nuværende tidspunkt.

›› Toldkammeret, 31. okt. 2015
Nordisk Litteraturdag

Fem af Nordens helt store litterære stemmer besøger denne dag Kulturværftet. Hold øje på kuto.dk og på Facebook, hvor vi løbende offentliggør navnene og programtiderne for dagen.

›› Kulturværftet, 01. nov. 2015
Words-Aftener i Toldkammeret

Nu inviterer Toldkammeret til Words hele efteråret. Det er aftener med historiefortælling, som er en genre indenfor kunstarten ’Spoken Word’. En gang om måneden står nogle af Danmarks absolut bedste fortællere klar til at underholde det voksne publikum med mundtlige fortællinger. Aftenerne er udsprunget fra Helsingørs årlige fortællefestival: Words.

›› Toldkammeret, 04. nov. 2015
Comedy Zoo On Tour: Thomas Hartmann, Jacob Wilson og Anders Grau

Spritnyt materiale fra Thomas Hartmann, Jacob Wilson og Anders Grau. Tre generationer og tre vidt forskellige nuancer inden for stand-up mødes på november måneds Comedy ZOO On Tour. Tilfælles har de dog, at de uanset forskel i anciennitet og genre alle har modtaget gode anmeldelser for deres levering og er vant til at lægge salene flade af grin.

›› Toldkammeret, 05. nov. 2015
Thomas Helmig

I over 30 år, har Thomas Helmig spillet landet tyndt. Det er blevet til hundredvis af koncerter. Til hver eneste af disse, har han haft et orkester omkring sig – altid omgivet af de bedste folk, nogle gange sågar med musikere og sangere hentet udenfor landet grænser - denne gang er han mutters alene.

›› Kulturværftet, 07. nov. 2015
Anne Linnet

Anne Linnet, som har mere end 40 år bag sig i sin musikkarriere, har blandt andet givet os moderne klassikere som "Tusind Stykker", "Smuk og Dejlig", "Glor på Vinduer" og "Barndommens Gade”.

›› Kulturværftet, 12. nov. 2015
UDSOLGT: Whitesnake (UK) – eneste koncert i Danmark

Rock-ikonet Whitesnake er klar til endnu en verdensturné, der følger i kølvandet på deres 12. studiealbum The Purple Album, som udkommer den 19. maj i år. Turnéen bringer dem til Helsingør, hvor set-listen vil byde på sange fra det kommende Deep Purple inspirerede album og klassiske Whitesnake numre som Slide It In og Here I Go Again.

Support: Dead Daisies

›› Kulturværftet, 14. nov. 2015
Kort & Dok

Kortfilm: Pigerne Med De 111 Træer
Dokumentarfilm: Sumé – Lyden Af En Revolution
Aftenens gæst: Instruktør Emile Péronard

›› Kulturværftet, 18. nov. 2015
Kira Skov

Koncerten i Toldkammeret bliver med sange fra det nye album, udvalgte sange fra bagkataloget samt et par spændende overraskelser.

›› Toldkammeret, 19. nov. 2015
Shaka Loveless

I april udgav Shaka Loveless 1. singlen fra sit kommende tredje album og bød med den op til en “Helt Fin Dag”. Han har rejst sig fra et mørkt sted og skruet op for både energien og livsglæden. Der er mere af det på det kommende album. Og mere af det til publikum til efteråret.

›› Toldkammeret, 21. nov. 2015
Kamæleon-dag

En kamæleon-dag er en festlig pakke til børnefamilierne med spændende værksteder, dejlig mad og herlige koncerter.

›› Toldkammeret, 21. nov. 2015
FAMILIESPISNING I TOLDKAMMERET

I en hektisk hverdag kan det være fristende at skrue ned for travlheden og nyde en god omgang aftensmad ude. Det får I rig mulighed for, når Toldkammeret til efteråret igen tilbyder familiespisning og hygge ved langborde i cafeen. Gryderne sættes på bordet og retterne er inspireret af alverdens mad.

›› Toldkammeret, 24. nov. 2015
KRÆMMERHUS MED KRØLLET HANK

Klip den fineste julepynt med Julie Kyhl og Serine Yde – landets mest fingernemme og finurlige juleklips-kunstnere!

›› Toldkammeret, 28. nov. 2015
Jonatan Spang - Danmark

Efter “Damer”, “Familie” og “Bryllup” tænker jeg, at det må være nok comedy om mig, mig og mig. Nu er det tid til at få kikkerten ud af egen mås og vende den ud mod alle jer - ud mod Danmark.

›› Kulturværftet, 02. dec. 2015
Krydsild + comedy show

I rækken af erhvervsarrangementer er det denne aften nogle af klubbens egne medlemmer, der kommer i den varme stol. Kurt Strand interviewer.

›› Kulturværftet, 02. dec. 2015
Words-Aftener i Toldkammeret

Nu inviterer Toldkammeret til Words hele efteråret. Det er aftener med historiefortælling, som er en genre indenfor kunstarten ’Spoken Word’. En gang om måneden står nogle af Danmarks absolut bedste fortællere klar til at underholde det voksne publikum med mundtlige fortællinger. Aftenerne er udsprunget fra Helsingørs årlige fortællefestival: Words.

›› Toldkammeret, 03. dec. 2015
SLAYER + ANTHRAX

Grammynominerede Slayer har på fornemste musikalsk vis hærget verden i knapt 35 år. De var i 80’erne førende indenfor thrash metal-bevægelsen, og var med til at definere genren med milepæl-udgivelsen ”Reign In Blood”, som stadigvæk betegnes som et af de hårdeste album nogensinde.
Slayer udgiver deres nye album, ”Repentless”, den 11. september.

›› Kulturværftet, 03. dec. 2015
ANEMONEMAND + GASBOX

To bands giver koncert denne aften. Anemonemand, der spiller egne iørefaldende sange og eftertænksomme ballader. Gasbox, der fortolker Gasolins bagkatalog. De to koncerter kan også kombineres med en lækker traditionel julefrokostbuffet. Der er lagt an til en skøn aften, hvor man både kan gøre maven, ørene og dansebenene glade.

›› Toldkammeret, 04. dec. 2015
KRÆMMERHUS MED KRØLLET HANK

Klip den fineste julepynt med Julie Kyhl og Serine Yde – landets mest fingernemme og finurlige juleklips-kunstnere!

›› Toldkammeret, 05. dec. 2015
Merry Christmas, baby

DR´s Big Band gæster også i år Kulturværftet med deres populære swingende julekoncert. Det jazz’ede jule-repertoire fremføres af solisterne Miriam Mandipira, Birgitte Soo-Jin og Michael Carøe, som synger klassikere som ’Let It Snow’, ’Baby It´s Cold Outside’. En perlerække af kendte juleklassikere, som vil kunne smelte selv det mest forfrosne julehjerte.

›› Kulturværftet, 10. dec. 2015
Magtens Korridorer

Magtens Korridorer debuterede i 2005 med albummet ’Friværdi’, som bragede gennem lydmuren. Rockgruppen har siden spillet utallige koncerter – og har flere gange gæstet Toldkammeret og senest Kulturværftet. Nu er det tid til et gensyn med bandet og denne gang kan koncert-oplevelsen udvides med en lækker julemenu.

›› Kulturværftet, 11. dec. 2015
Beverly Hills Orchestra i Toldkammeret

SAME PROCEDURE AS EVERY YEAR: Traditionen tro spiller Beverly Hills Orchestra julen ud i Toldkammeret den 2. og 3. juledag.

›› Toldkammeret, 26. dec. 2015 ›› Toldkammeret, 27. dec. 2015
Huxi Bach – VALG – man skal jo vælge

VALG er Huxi Bachs tredje One man show efter de to anmelderroste og velbesøgte shows Huxi Bachs Store Kærlighed og HJÆLP, der begge hentede adskillige 5- og 6-stjernede anmeldelser hjem.

›› Kulturværftet, 30. jan. 2016
Queen Machine

Queen Machine har på rekordtid cementeret sig som garant for et af kongerigets mest underholdende shows. Med den karismatiske og ekstremt velsyngende Bjarke Baisner i front leverer Queen Machine et brag af en live-performance og en yderst velsmurt gennemgang af Queens fantastiske bagkatalog.

›› Kulturværftet, 20. feb. 2016
Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff er i foråret 2016 klar med sit nye onemanshow: “Det er ligegyldigt, hva’ andre tænker, ikk?”

›› Kulturværftet, 17. mar. 2016