Menu

KONTAKT MEDARBEJDER ›› Skriv til Rasmus, hvis du har spørgsmål til musikprogrammet.

KALENDER

MÅLRET DIN SØGNING

839 dage

”Jeg er en 17 år gammel dreng fra Somalia. Sandfarvet skjorte med amerikansk graffiti flagrer om min spinkle krop - sammen med for store blå bukser og svedperler under mit krusede hår. En 17-årig somalisk dreng, 10.000 kilometer herfra."

›› Kulturværftet, 30. nov. 2015
Rundvisninger på Kulturværftet

Kulturværftet tilbyder både gratis rundvisning og det udvidede guidede foredrag og rundvisning. Private grupper har mulighed for at booke rundvisninger, som vi tilpasser efter jeres særskilte ønsker.

›› Kulturværftet, 02. dec. 2015
FÅ BILLETTER: Jonatan Spang - Danmark

Efter “Damer”, “Familie” og “Bryllup” tænker jeg, at det må være nok comedy om mig, mig og mig. Nu er det tid til at få kikkerten ud af egen mås og vende den ud mod alle jer - ud mod Danmark.

›› Kulturværftet, 02. dec. 2015
Krydsild + comedy show

I rækken af erhvervsarrangementer er det denne aften nogle af klubbens egne medlemmer, der kommer i den varme stol. Kurt Strand interviewer.

›› Kulturværftet, 02. dec. 2015
Words-Aftener i Toldkammeret

Nu inviterer Toldkammeret til Words hele efteråret. Det er aftener med historiefortælling, som er en genre indenfor kunstarten ’Spoken Word’. En gang om måneden står nogle af Danmarks absolut bedste fortællere klar til at underholde det voksne publikum med mundtlige fortællinger. Aftenerne er udsprunget fra Helsingørs årlige fortællefestival: Words.

›› Toldkammeret, 03. dec. 2015
SLAYER + ANTHRAX

Hal 14 er skibsværftets gamle maskinværksted og selvom svejseflammerne forlængst er blevet slukket, så spyer den gamle hal nu nye metalskabninger ud. Denne gang er det Slayer og Anthrax, som flænser luften med en rygradsruskende omgang trash metal den 3. december.

›› Kulturværftet, 03. dec. 2015
ANEMONEMAND + GASBOX

To bands giver koncert denne aften. Anemonemand, der spiller egne iørefaldende sange og eftertænksomme ballader. Gasbox, der fortolker Gasolins bagkatalog. De to koncerter kan også kombineres med en lækker traditionel julefrokostbuffet. Der er lagt an til en skøn aften, hvor man både kan gøre maven, ørene og dansebenene glade.

›› Toldkammeret, 04. dec. 2015
Det andet sted

Tilsyneladende er tilværelsen perfekt for den succesfulde neurolog Juliana. Men en snigende utryghed lurer. Har hendes mand en affære? Hvad gik galt i relationen til latteren? Og hvem er kvinden i den gule bikini?

›› Kulturværftet, 04. dec. 2015
KRÆMMERHUS MED KRØLLET HANK

Klip den fineste julepynt med Julie Kyhl og Serine Yde – landets mest fingernemme og finurlige juleklips-kunstnere!

›› Toldkammeret, 05. dec. 2015
KUN FÅ BILLETTER: Merry Christmas, baby

DR´s Big Band gæster også i år Kulturværftet med deres populære swingende julekoncert. Det jazz’ede jule-repertoire fremføres af solisterne Miriam Mandipira, Birgitte Soo-Jin og Michael Carøe, som synger klassikere som ’Let It Snow’, ’Baby It´s Cold Outside’. En perlerække af kendte juleklassikere, som vil kunne smelte selv det mest forfrosne julehjerte.

›› Kulturværftet, 10. dec. 2015
Magtens Korridorer

Magtens Korridorer debuterede i 2005 med albummet ’Friværdi’, som bragede gennem lydmuren. Rockgruppen har siden spillet utallige koncerter – og har flere gange gæstet Toldkammeret og senest Kulturværftet. Nu er det tid til et gensyn med bandet og denne gang kan koncert-oplevelsen udvides med en lækker julemenu. Supportband: Phantom Wolf.

›› Kulturværftet, 11. dec. 2015
Årets ord 2015 kåres!

Vær med, når Sproglaboratoriet på P1 sammen med Dansk Sprognævn og kompetente, underholdende dommere kårer Årets ord 2015 for åbne mikrofoner.

›› Kulturværftet, 18. dec. 2015
LONGING FAST FORWARD

I samarbejde med lokale fangere har kunstnerne Ole Kristensen, Annesofie Norn og Daniel Plewe skabt et 11 timer langt poetisk portræt af menneskelivet i Arktis. Isens vandren, bygde-trafikken og månelyset i de lange nætter smelter sammen i en smuk videoinstallation fra Kullorsuaq i Grønland.

›› Kulturværftet, 10. okt. 2015 ›› Kulturværftet, 22. dec. 2015
Beverly Hills Orchestra i Toldkammeret

SAME PROCEDURE AS EVERY YEAR: Traditionen tro spiller Beverly Hills Orchestra julen ud i Toldkammeret den 2. og 3. juledag.

›› Toldkammeret, 26. dec. 2015 ›› Toldkammeret, 27. dec. 2015
Mike Andersen

Den danske soul- og bluessanger Mike Andersen udgav i 2014 sit femte album Home. Den 38-årige sangskriver og musiker, der har fem DMA-nomineringer og flere end 1000 koncerter på CV'et, følger op på albummet med en række koncerter i både Danmark og udlandet og på Kulturværftet, som han gæster til januar.

›› Kulturværftet, 22. jan. 2016
Huxi Bach – VALG – man skal jo vælge

VALG er Huxi Bachs tredje One man show efter de to anmelderroste og velbesøgte shows Huxi Bachs Store Kærlighed og HJÆLP, der begge hentede adskillige 5- og 6-stjernede anmeldelser hjem.

›› Kulturværftet, 30. jan. 2016
Art Of The Trio

Intim storhed på tre planer: Thomas Fryland 3: Trompetisten i et tæt, intimt og eksklusivt format med to håndplukkede musikere. Carsten Dahl og Aviaja Lumholt: To af dansk musik mest kreative musikere har her sat hinanden stævne ved en koncert, hvor intet er planlagt og næsten alt kan ske. Har man ikke fået nok musik, kan aftenen afsluttes med Den Ultimative Jazz-film!

›› Toldkammeret, 05. feb. 2016
Fusionissimo!

Dobbelt-koncert: Ibrahim Electric har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære nye orkestre på den europæiske musikscene. Quadrillon med den unge verdensmester i mundharpe, Mathias Heise i front byder på opdateret fusionsjazz.

›› Kulturværftet, 06. feb. 2016
Det Dystre Skæg

Konstellationen Det Dystre Skæg alias Martin Nørgaard og Elias Ehlers har siden sin start i 2012 opnået kultstatus som podcast på Itunes. De to komikeres tragikomiske causeren om livets mange facetter rammer en nerve blandt lytterne og kommentarer som “sjovt, tankevækkende og vanvittigt underholdende” og “Genialt”.

›› Kulturværftet, 11. feb. 2016
Queen Machine

Queen Machine har på rekordtid cementeret sig som garant for et af kongerigets mest underholdende shows. Med den karismatiske og ekstremt velsyngende Bjarke Baisner i front leverer Queen Machine et brag af en live-performance og en yderst velsmurt gennemgang af Queens fantastiske bagkatalog.

›› Kulturværftet, 20. feb. 2016
KAMÆLEON-DAG

En kamæleon-dag er en festlig pakke til børnefamilierne med spændende værksteder, dejlig mad og herlige koncerter.

›› Toldkammeret, 20. feb. 2016
LEE RITENOUR GROUP

Fusionsjazzens største guitar-ikon for første gang i Helsingør! Alle, der nød fusionsjazzens udvikling fra slutningen af 1960erne og op gennem 1970erne og 1980erne, kender guitaristen Lee Ritenour, som bl.a. har spillet flere guitarsoloer på Pink Floyds THE WALL album.

›› Kulturværftet, 22. feb. 2016
Simon Talbot - Mr. Copenhagen

”Mr. Copenhagen” følger op på Talbots to første succesfulde one man-shows, ”DAMP” (2011) og ”Talle alene i verden” (2013), der spillede for udsolgte sale landet over, så der er god grund til at se frem til komikerens tredje Danmarksturné, når mr. Talbot gæster Kulturværftet til februar 2016.

›› Kulturværftet, 25. feb. 2016
S!VAS

Efter at have fået Danmark til at synge med på D.A.U.D.A, Det Gode Liv, Kbhavana er S!VAS nu tilbage med sin nye single. ”Jaja” er første single fra det kommende album, der forventes i starten af det nye år og som tilmed danner rammerne om hans første headliner-turné, hvor han lægger vejen forbi Toldkammeret.

›› Toldkammeret, 26. feb. 2016
Saybia

Efter otte år med stor succes, et debutalbum der røg direkte ind som #1 på hitlisten, flere succesfulde albums og masser af hitsingler annoncerede Saybia i 2008, at de ville holde pause på ubestemt tid. Men efter syv års pause har de nu et album undervejs og kommer til Kulturværftet med alle de gode gamle og nye numre.

›› Kulturværftet, 03. mar. 2016
Lars Lilholt - Storyteller

Lars Lilholt behøver næppe nærmere præsentation, for her har vi at gøre med en dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle tre generationer i en tid. En erfaren sangskriver med et stort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

›› Kulturværftet, 05. mar. 2016
Udsolgt: Niels Hausgaard

En lun jyde kommer til byen. Niels Hausgaard stiller sig igen på scenen med sin guitar og sine stilfærdige samfundsrevsende sange og anekdoter. Denne gang tager han livtag med "Etik og alt det der" og det kan ikke blive andet end absolut underholdende.

›› Kulturværftet, 06. mar. 2016
KAMÆLEON-DAG

En kamæleon-dag er en festlig pakke til børnefamilierne med spændende værksteder, dejlig mad og herlige koncerter.

›› Toldkammeret, 12. mar. 2016
Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff er i foråret 2016 klar med sit nye onemanshow: “Det er ligegyldigt, hva’ andre tænker, ikk?” Showet vægter det sjove over et egentligt tema og så alligevel ikke. For måske er temaet blot, at det skal være vanvittigt morsomt!

›› Kulturværftet, 17. mar. 2016
Citybois

De to kærlige teenagere Anthon og Thor har en evne, som er helt speciel på den danske musikscene: De kan rive deres mange fans med i deres verden og lade dem synge, danse og lege med i et univers fuld af befriende sjov.

›› Toldkammeret, 31. mar. 2016
Djøf med Løgn II

Over 50.000 mennesker så det anmelderroste comedy‐show Djøf med Løg(n). To år efter premieren på det svimlende populære show er komiker Per Helge klar med opfølgeren: Djøf med Løgn II. Igen foregår løjerne i rammen af det absurde, djøfiserede arbejdsliv, men denne gang er det medarbejderne, det handler om.

›› Kulturværftet, 21. apr. 2016
Mads Langer

I 2015 har Mads holdt en velfortjent koncert-pause og i stedet dedikeret sig til sangskrivning og indspilning. I foråret 2016 kommer der nyt album og efterfølgende turné med den populære sanger og hans band.

›› Kulturværftet, 23. apr. 2016
Christopher koncert

Christopher gav koncert i Toldkammeret i foråret 2014, hvor der var helt udsolgt. Mange sad i kø på koncertdagen for at få de bedste pladser. Denne gang er koncerten lagt i Hal 14, hvor der er plads til de mange fans, når Christopher til foråret tager på eksklusiv turné. Bortset fra en koncert i København er det den eneste koncert på Sjælland med den populære sanger.

›› Kulturværftet, 28. apr. 2016
Linda P

Er jeg blevet normal nok, spørger Linda P i sit kommende onemanshow NORMAL? I showet funderer Linda P over, om hun mon er kommet i mål med at gøre alt det rigtige. Showet lander på Kulturværftet den 23. september.

›› Kulturværftet, 23. sep. 2016