Lydsiden


Byens stemmer og uenighedernes fællesskaber

Toldkammeret har med et nyt radio og podcast-værksted fået endnu flere stemmer, som blander sig med de mange kulturelle oplevelser og foreningsdrevne aktiviteter i huset. Denne nye platform samler byens mange stemmer med interesse for at identificere lokale historier, producere og formidle i øjenhøjde med livet, der leves i Helsingør og omegn. 

For Kulturværftet handler det om at stimulere fællesskaberne med lyst og interesse for at skabe et miljø, der engagerer gennem samtale, lyd og lytte oplevelser, båret af flere interessefællesskaber og partnerskaber, der tager afsæt i at skabe og dele tekst, fortællinger og lytteoplevelser med hinanden. 


Man siger, at demokrati er en civiliseret måde at være uenig på. Ved at give plads til flerstemmighed kan kulturhuset bidrage til et miljø for inkluderende meningsudveksling og dermed lysten til at føre meningsfulde samtaler og debatter med hinanden. En slags uenighedens fællesskaber, der styrker medborgerskabet, tolerancen og sammenhængskraften i lokalsamfundet. 

Vi kalder det Byens Stemmer.

Søs Krog Vikkelsøe
– Programchef Toldkammeret og Kulturværftet

Vil du være med?

Går du selv med spirende lyst til at involvere dig i fælleskabet omkring radio-og podcastværkstedet i Toldkammeret?

Så er du meget velkommen. Toldkammeret inviterer hver måned til Åbent Kontor, hvor du kan komme forbi, lufte dine ideer og tanker og høre en masse om, hvordan du kan blive en del af Toldkammeret.

Når vi holder Åbent Kontor, har du også mulighed for at sidde og arbejde på dine ideer på Toldkammeret og få inspiration og sparring fra de folk, som i forvejen holder til i huset. Du kan også altid ringe eller komme forbi Havnepladsen 1.

Se andre formater fra Kulturværftet