Kunst og teknologi

Kunstig intelligens, machine learning, blockchain og algoritmisk bearbejdning. Blot et lille udsnit af en omfattende teknologisk virkelighed, som påvirker vores verden og værdier. Med kunsten som omdrejningspunkt udforsker og fortolker vi denne vilde virkelighed, hvor digitalisering accelererer og teknologier bryder baner. Og du er inviteret med på rejsen, når vi gennem workshops, foredrag, scenekunst og samarbejder går på opdagelse i krydsfeltet mellem kunst og teknologi. Her på kutek-siden kan du lære mere om vores forskellige samarbejder og events. Og vil du følge med i de seneste nyheder, kan du signe op til vores nyhedsbrev her på siden.

CLICK logo sort blank

catch e1685704763289

Projekter


Knap til Kutek EUDigitalDeal

Når den digitale verden fletter sig ind i vores samfunds struktur, er vi tvunget til at reflektere over, hvad det betyder for vores demokratier.

Rewilding Cultures DOTS partners LOGO FINAL.png

Projektet Rewilding Cultures er en fireårig undersøgelse medfinansieret af Creative Europe med otte kultur- og videnspartnere fra hele Europa.

ReWork logo

Hvordan ser næste generation af Zoom og Teams ud? Det spørgsmål har forskere og virksomheder sat sig for at udforske i projektet Rework.

Nyhedsbrev

* indicates required

De data, du afgiver på denne side, bruger Kulturværftet, så vi fremover kan sende dig relevante nyheder og updates om events og andre tiltag.

Læs mere om, hvordan vi opbevarer og behandler dine data på kuto.dk. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor, giver du os lov til at kontakte dig i overensstemmelse med vores privatlivsbetingelser.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

logosbeneficairescreativeeuroperight en
European Digital Deal Logo RGB
CLICK logo sort blank
Catch sort uai 1032x520 1 1 7
Rewilding Cultures DOTS partners LOGO FINAL.png e1685704980354