Image
Image

Spisekammeret har åbent mandag – fredag kl. 16.00-19.30 – samt i forbindelse med arrangementer.

Uge 42 er efterårsferie og der åbner vi allerede kl. 13.00

P4 i P1 søndag aften var ikke blot et radioprogram. Det var en stemning, en livsnerve og et fællesskab.🎙️

Et af de faste elementer i P4 i P1 var Tværs med Tine Bryld. Programmet, hvor der blev stillet ind på alle de små teenageværelser rundt omkring i landet og snakket om alt fra kærestesorger, seksualitet og mobning.

I Lyttesalonen i Toldkammeret 23. november skal vi høre montagen Hvorfor ringede hun ikke igen, som Anna Elisabeth Jessen lavede, mens hun var producer på Tværs.
For mere information og billetkøb https://bit.ly/3BMEqFx 

#annaelisabethjessen #p1p4 #tværs #lyttesalon #toldkammeret #helsingør #oplevhelsingør #helsingørkommune
Wordsaften specials er aftener med en enkelt fortælling i fokus. 🌟 I aftenens forestilling er det Words-veteranen Pernille Stockfleth, der er fortælleren. Med sig på scenen har hun guitaristen David Kampmann. Fortællingen bygger på en virkelig historie om en modstandskvinde under 2. verdenskrig: Ellen fra Dragør er egentlig bare en almindelig fiskerkone. Ved et tilfælde hjælper hun to jøder på flugt til Sverige, men før hun ved af det, er hun dybt involveret i modstandskampen.🎙️

Vil du høre hele fortællingen, så læg vejen forbi Toldkammeret den 28.oktober. For billetter og mere information https://bit.ly/3toqNJK 

#words #wordsaften #toldkammeret #levendefortællinger #ordifokus #helsingør #oplvehelsingør #helsingørkommune #storytelling @pernilleslevendefortaellinger #davidkampmann
Så' det ÆBLE-årsferie🍏🌅 Er du vild med æbler, så slå vejen forbi Toldkammeret i efterårsferien, hvor vi byder på et hav af aktiviteter i gården og i Spisekammeret med æbler som omdrejningspunkt. Vi kalder det ’æble-årsferie’, og bl.a. kan du prøve at moste din egen juice på vores æblepresse og smage på forskellige slags æbler i vores smagebar. I kokkeskolen Vild med Mad er der tips og madtricks til, hvordan du kan bruge æbler i madlavningen, og hele ugen sælger Spisekammeret naturligvis både æblemost, æblekage og æblecider. Fra mandag til fredag vil også fællesspisningen være dedikeret opskrifter med æbler som ingrediens. 

Læs mere på kuto.dk/efteraar

#Efterårsferie #Æbleårsferie #Toldkammeret #Kulturværftet #Æbler #OplevHelsingør #Helsingør #HelsingørKommune
I efterårsferien er der 'Kreativ efterårs-sjov’ til voksne, der kunne tænke sig at udfolde deres kreative potentiale. Så har du lyst til at lege med en masse teknikker og materialer på store ark papir, men ved ikke helt hvordan du skal ende og begynde? Så kom og vær med i 3 timer den 19. oktober i Billedskolens værksted i Toldkammeret. Fri entre - læs mere på kuto.dk/efteraar.

#Kreativefterårssjov #Toldkammeret #Billedskolen #OplevHelsingør #Helsingør #HelsingørKommune
Tag familien under armen og mal flotte dot-mandala på gamle LP’er eller natursten i den kommende efterårsferie🖌️💽

I Toldkammerets Store Sal dækker vi op med maling, LP'er og masser af hygge til en sjov og meditativ maleaktivitet. Lær at tegne de geometriske mønstre op på LP'er eller natursten, og mal dem herefter i de flotteste farver. Man få alle sine værker med hjem, og hele familien kan være med, uanset niveau. Du kan sagtens medbringe egne LP’er eller natursten, hvis du har.

Arrangør: Aspiranterne i samarbejde med Billedskolen i Toldkammeret
#Aspiranterne #Toldkammeret #Efterårsferie #OplevHelsingør #Helsingør #HelsingørKommune
Kultur og fællesskaber gennem 11 år: kulturhuset og biblioteket Kulturværftet fylder år i dag, og sammen glæder vi os til byde dig inden for til et efterår og en kommende efterårsferie, der bare bugner af litteratur, musik, kreativitet og kulturelle møder for såvel små som store kultur-elskere. 

Programmerne finder du på www.kuto.dk/efteraar og helsbib.dk/arrangementer 📚🎶💓

Vi glæder os til at se dig!

@helsbib
#kulturværftet #helsingørkommunesbiblioteker #toldkammeret #efterårsferie #helsingørkommune #oplevhelsingør
Lyttesalonen får i november besøg af Adrian Hudges💫

Mors Afskedsbrev var sommerens helt store samtaleemne. Med udgangspunkt i moderens hadske udfald mod sine egne børn i sit testamente går Adrian på opdagelse i hendes baggrund og afdækker sin morfars nyrige bestræbelser på at sparke sig op i verden uden smålige hensyn til familiære forpligtelser.

Kom til Lyttesalon på Toldkammeret den 30. november, og hør Adrian fortælle endnu mere om Mors Afskedsbrev. Billetter og mere information finder du på https://bit.ly/2VuCqlS 

#morsafskedsbrev #podcast #lyttesalon #toldkammeret #helsingør #oplevhelsingør #helsingørkommune @denadrianhudges
Prisvindende pianist gæster Salon T🌹🎵

En af Danmarks førende pianister, Kristoffer Hyldig, lægger vejen forbi til Salon T lørdag den 9. oktober. Hyldig er særdeles aktiv i dansk musikliv og en meget efterspurgt musiker, både i ensemblesammenhæng og som solo-pianist. Så gør klar til fransk forførelse, yndefuld dybde og eksperimenterende klangverden denne eftermiddag i Toldkammeret,

Billetter på kuto.dk/salon-t-fransk til 195 kr. 

#SalonT #Toldkammeret #OplevHelsingør #Helsingør
Knejpe Festival 21: Så er det i aften på Toldkammeret, vi fejrer den skibskæve Knejpe Festival - med både legendariske Troels Trier og tropiske rytmer fra Mama Calypso. Stil sulten inden til vores skrup-hyggelige Fællesspisning i Toldkammeret☠️💓

Praktisk info til gæster og gaster på Knejpe Festivalen: 
Fællesspisning, kl. 17.45 – 100 kr. – pris: 100 kr.
Koncert m. Troels Trier + Mama Calypso, kl. 19.00 – pris 225 kr.

Book hele molevitten på knejpe-festival.dk
#KnejpeFestival #Fællesspisning #Toldkammeret #OplevHelsingør #Helsingør
What’s cooking? I Toldkammerets hyggelige køkken – faktisk en hel del. Kom selv og se/smag, når der er Fællesspisning. Det er alle hverdage kl. 18-19 og altid efterfulgt af et kulturarrangement. Ses vi?
 
#Brød #Fællesspisning #Toldkammeret #OplevHelsingør #HelsingørKommune🎥🇸🇪Vores kok Kalle Blomberg
Knejpe Festival 2021: Corona knækkede heldigvis ikke Knejpe Festival, der benyttede sidste års party-pause til at udvikle nye festivalfeatures som en Knejpe Radio og en velassorteret webshop. I år er festivalen så tilbage for – næsten – vanlig stormstyrke, når der inviteres til et brag af en dobbeltkoncert med Troels Trier og Mama Calypso fredag den 1. oktober i Toldkammeret. Læs mere og book din billet på https://bit.ly/3o3kniD 

#KnejpeFestival #Toldkammeret #OplevHelsingør #Helsingør #TroelsTrier #MamaCalypso
Ses vi til Kulturnat i aften på Kulturværftet og i Toldkammeret? Efter et års pause og efter en nedlukning, hvor vi stort set ikke har kunnet være sammen i vores dejlige kulturhus, vender Kulturnatten i valgåret 2021 tilbage, og Kulturværftet slår dørene op til en festlig aften, når Biblioteket, Værftsmuseet, Catch og Spisehuset byder på suppe & lækre drinks og aktiviteter for nysgerrige børn og voksne: Løgnehistorier for børn, rundvisning, flere former for levende musik og quiz. På Toldkammeret blænder vi denne aften op for en ny sæson af Instant Disco & Fællesspisning og for dem, der ikke skal danse er der foodtruck, fadøl og gullasch-suppe to-go i gården.
 
#Kulturnat #Kulturværftet #Toldkammeret #OplevHelsingør #HelsingørKommune Foto: Kjeldo
Så er vi klar til Raaaaadio Rita med Monica Krog-Meyer på Toldkammeret!

Her vil hun i lyttesalonen fortælle historier om Radio Rita, der i 80’erne i den grad bed sig fast i danskernes bevidsthed. En fræk og anderledes ungdomsradio, som sendte direkte fra den fiktive by Nordby.

Så hvis du også savner ægte 80’er nostalgi, tidsåndkitch og legende radio, så kom og vær med på en lytter i Toldkammeret den 16. november.
Find dine billetter og mere information på https://bit.ly/3zRpxRP 

#radiorita #lyttesalon #toldkammeret #helsingør #oplevhelsingør #helsingørkommune @krogmeyermonica #efterår
R8dio – Danmarks nye radiofoniske hovedstad🎙️💫

Podcasten R8dio - Undskyld vi roder er politisk satire, når det er bedst. Skuespillerne Brian Lykke og Kasper Nielsen improviserer hele podcasten frem, og hvad der ikke udspiller sig af ting i den lille fiktive by Skuldborg!

Kom og lyt med til Lyttesalon i Toldkammeret den 2. november, når Brian Lykke deler ud af fortællinger om tilblivelsen af R8adio - Undskyld vi roder.
Find billetter og mere information på https://bit.ly/2YyW55j 

#r8dio #r8dioundskyldviroder #podcast #toldkammeret #lyttesalon #helsingør #oplevhelsingør #helsingørkommune @brian.lykke #efterår

FÆLLESSPISNING

Vær med, når vi mandag til fredag spiser sammen til Fællesspisning i Toldkammeret.

Fællesspisning er tilbage og Toldkammerets åbningstider er alle hverdage fra kl. 16.00-19.30 samt i forbindelse med arrangementer. Prisen er 75 kr. pr. person. Børn under 3 år er gratis.

Smag på mad fra alle verdenshjørner, og mød gæster fra nær og fjern, på tværs af alder, geografi og baggrunde. Måske møder du din nabo, du ikke kender i forvejen, og måske får du nye venner langsvejs fra.

Til fællesspisning sidder vi sammen, vi henter maden sammen, vi bærer ud af bordet sammen. Kort sagt, her er vi sammen om tingene – også selvom du kommer alene.

Vores vært tager imod og finder en plads med mulighed for nye relationer. Her er med andre ord et sted du kan fortælle dine røverhistorier, blive inspireret og udfordret af duftene og smagene fra køkkenet og måske endda lade aftenen fortsætte til et af alle vores arrangementer med dine nye bordvenner, du ikke vidste du havde.

Vi glæder os til at byde dig indenfor.


Menuen finder du på Spiseseddelen, maden kommer på bordet kl. 18.00 og du skal være her senest 17.45.

Opdateret information vedr. corona-pas og retningslinjer for bordservering finder du her: kuto.dk/sikkerhed

Husk at tilmelde dig her:

PÅ PROGRAMMET

EFTERÅRSFERIE


KOMMENDE ARRANGEMENTER

Åbent kontor

28. oktober / Sidste torsdag i hver måned

PING PONG SALON

6. okt. / 13. okt. / 10. nov. / 1. dec.

Open Mic

17. november / 3. onsdag i hver måned

Instant Disco

19 nov. + 17 dec. og hver måned i hele 2022.

Åbent kontor

26. november / Sidste torsdag i hver måned