Liveforbundet er live-koncerter på abonnement

For 135 kr. om måneden får du fri adgang til mindst 52 koncerter om året

Gratis oprettelse – opsig når som helst

Levende musik oplevet med levende mennesker

Billede af Bette - 1. september - Toldkammeret
Billede af Zar Paulo - 17. november - Toldkammeret
Billede af James Rasmussen Trio - 29. september - Toldkammeret

Kom i gang i dag

Opret dig gratis som bruger og se det store udvalg af koncerter ved at gemme APPen på din telefon.

Liveforbundet er en abonnementsordning

Ideen bag Liveforbundet trækker inspiration fra velkendte abonnements-tjenester som Netflix og HBO-Max. Men i stedet for en distanceret oplevelse gennem skærmen, får kulturforbrugeren mulighed for at gå på opdagelse i et koncertprogram, der med høj puls og på tværs af musikalske genrer præsenteres flere steder på Helsingørs mange scener.

Konceptet dyrker dermed ikke blot musikken, men i lige i så høj grad koncertmiljøet og det at være fælles om og dele musikoplevelserne live, mennesker imellem.

Billede af Bette - 1. september - Toldkammeret
Billede af James Rasmussen Trio - 29. september - Toldkammeret
Billede af Zar Paulo - 17. november - Toldkammeret

Fra RnB og rock til klassisk og klangbad

Det vores målsætning at skabe et bredt program, der i første omgang løfter genrer så som pop, rnb, rock, folk, jazz og klassisk. Du vil opleve et program, der stiller skarpt på mindre og opkommende bands, og som kan høres på både Toldkammeret, Kulturværftet, Elværket og til tider andre locations som fx byens kirker og andre kulturhuse. Ud over de mere traditionelle formater kan du også opleve klangbade og eksperimenterende og meditative oplevelser med lyd.

Indrettet med omtanke for din tid

Uanset om du er yngre, ældre eller en familie ligger koncerterne typisk i tidsrum, som ikke konkurrerer med ugens mest eftertragtede timer. Eksempelvis ligger programmet primært mandag-onsdag og på tidspunkter i weekenden som lørdag morgen eller søndag eftermiddag. Ønsket er at du vil opleve et værdifuldt kulturelt ad-on til din hverdag.

Ny musik: Pauline
Ny musik: Pauline
11. november
Ny musik: Hexis
Ny musik: Hexis
16. december

Vil du være med til at sætte dit præg på Liveforbundet?

Liveforbundet er et levende koncept som udvikles over tid. Som abonnent betyder det, at du ud over dit abonnement kan løbe ind i ekstra indhold eller et bredere udvalg af koncerter undervejs. Du betaler naturligvis det samme. Måske har du lyst til at bidrage til udviklingsarbejdet med Liveforbundet og fortælle os om din oplevelse, og hvordan vi kan gøre dette initiativ bedre? Alt du skal gøre er at smide os en mail på info@kuto.dk