Billetkøb

Sådan køber du billet til et arrangement på Kulturværftet og Toldkammeret

Du kan købe billetter til alle Kulturværftet og Toldkammerets arrangementer her på siden, eller på et af vores fysiske salgssteder rundt om i landet.

Du kan også glæde familie, venner eller bekendte med et gavekort, der giver fri adgang til en verden af oplevelser på Kulturværftet og i Toldkammeret.

Køb af billetter online

Når du køber dine billetter online, får du tilsendt billetterne på mail i en PDF-fil, som du selv skal printe og medbringe. Du kan også spare på papiret og vise billetten på din mobil. Det er nemt, du skal blot åbne PDF-filen og fremvise den ved indgangen, hvor vi scanner billetten direkte på din telefon. Du kan også vælge at få dine billetter tilsendt med posten mod et porto-gebyr.

Online billetter kan købes direkte under omtalen af det enkelte arrangement.
>> Læs vores handelsbetingelser

Hvis du har problemer med at gennemføre betaling, printe billetter eller andet, så kontakt Billettens kundeservice på tlf. 70 20 20 96 på hverdage fra klokken 09:00-16:00 eller på mail: service@billetten.dk

Konkurrence-regler

Billetter til specifikke arrangementer, som udloddes i konkurrencer på Kulturværftets platforme og kanaler, kan ikke ombyttes eller refunderes. Er du så heldig at vinde billetter til et givent arrangement, som du ikke har mulighed for at deltage i, opfordrer vi dig til at give dem videre og glæde en anden, der så kan deltage.

Køb af billetter i Kulturværftets reception

Du kan købe og få printet dine billetter til vores arrangementer i Kulturværftets reception og billetsalg.

Online billetter kan købes direkte under det enkelte arrangement her på siden.
>> Læs vores handelsbetingelser

Øvrige fysiske
salgssteder

Uanset hvor i landet du er, kan du altid købe billetter til vores arrangementer på et af vores mange salgssteder.

>> Find dit nærmeste salgssted her

Spørgsmål til program
og arrangementer

Spørgsmål og henvendelser vedrørende vores program og arrangementer kan rettes til Kulturværftets sekretariat.

Åbningstider:
Hverdage mellem kl. 09:00-16:00
Telefon: 49 28 37 47
E-mail: info@kuto.dk.linux396.unoeuro-server.com

Spørgsmål vedrørende Helsingør Teaters forestillinger på Kulturværftet og i Toldkammeret kan rettes til Helsingør Teater.

Åbningstider:
Hverdage mellem kl. 12-15

Indløs kampagnekode

Du kan indløse en rabat eller kampagnekode via Kurven som ligger øverst i menuen under det lille ikon med et hovede. Tryk på Kurv, og tryk på “Indløs Gavekort”.

Du kan også vælge at betale med en rabat eller kampagnekode når du har lagt et arrangement i kurven, ved at trykke på knappen nederst “Indløs Kampagnekode”.