Billetkøb

Sådan køber du billet til et arrangement på Kulturværftet og Toldkammeret

Du kan købe billetter til alle Kulturværftet og Toldkammerets arrangementer her på siden, eller på et af vores fysiske salgssteder rundt om i landet.

Du kan også glæde familie, venner eller bekendte med et gavekort, der giver fri adgang til en verden af oplevelser på Kulturværftet og i Toldkammeret.

Køb af billetter online

Når du køber dine billetter online, får du tilsendt billetterne på mail i en PDF-fil, som du selv skal printe og medbringe. Du kan også spare på papiret og vise billetten på din mobil. Det er nemt, du skal blot åbne PDF-filen og fremvise den ved indgangen, hvor vi scanner billetten direkte på din telefon. Du kan også vælge at få dine billetter tilsendt med posten mod et porto-gebyr.

Online billetter kan købes direkte under omtalen af det enkelte arrangement.
>> Læs vores handelsbetingelser

Hvis du har problemer med at gennemføre betaling, printe billetter eller andet, så kontakt Billettens kundeservice på tlf. 70 20 20 96 på hverdage fra klokken 09:00-16:00 eller på mail: service@billetten.dk

gave

Gavekort

Gavekort kan anvendes til alle Kulturværftet og Toldkammerets egne* arrangementer med billetsalg. Gavekortet tilsendes på e-mail som pdf og kan indløses både online i Kulturværftets reception.

Gavekort kan købes både online her og i Kulturværftets reception.

NB: Gavekortet kan ikke indløses i caféerne i husene, da de drives af forpagtere. Kontakt Spisehuset på Kulturværftet eller Spisekammeret i Toldkammeret for gavekort til mad og drikke.

*Kan fx ikke anvendes til køb af billetter til Helsingør Teaters forestillinger på Kulturværftet. Kontakt Helsingør Teater for gavekort til teater.

Køb af billetter

Du kan købe og få printet dine billetter til vores arrangementer i Kulturværftets reception og billetsalg.

Online billetter kan købes direkte under det enkelte arrangement.

>> Se handelsbetingelser

Øvrige fysiske
salgssteder

Uanset hvor i landet du er, kan du altid købe billetter til vores arrangementer på et af vores mange salgssteder.

>> Find dit nærmeste salgssted her

Konkurrence-regler

Billetter til specifikke arrangementer, som udloddes i konkurrencer på Kulturværftets platforme og kanaler, kan ikke ombyttes eller refunderes. Er du så heldig at vinde billetter til et givent arrangement, som du ikke har mulighed for at deltage i, opfordrer vi dig til at give dem videre og glæde en anden, der så kan deltage.

BILLEDSKOLEN TK

Særligt vedr. tilmelding og betaling til sæson-hold i Billedskolen

Tilmelding til Billedskolens sæsonhold foregår fra 2024 på samme måde som et billetkøb til en koncert eller andet arrangement. Hele kontingentet for sæsonen betales ved tilmeldingen. Når billetten er betalt, er man sikret en plads på holdet.

Tilmelding og betaling er bindende. Tilmeldingen er dog omfattet af 14 dages fortrydelsesret, jf. Forbrugeraftalelovens §18.

Tilmelding og betaling gælder hele sæsonen, og der ydes ikke kompensation for udgiften, hvis den tilmeldte selv vælger at stoppe i løbet af sæsonen.

Hvis holdet aflyses vil udgiften naturligvis blive refunderet.

En sæson består af 24 undervisningsgange fordelt på 12 gange før jul med opstart i uge 38. Og 12 gange efter jul med opstart i uge 2. Der er ikke undervisning i skolernes ferieperioder.

Deltagelse i Billedskolen er på eget ansvar, og deltager er ikke forsikringsdækket af Billedskolen (Helsingør Kommune). Eventuelle specielle hensyn og opmærksomhedspunkter i forhold til eleven skal meddeles underviseren i forbindelse med holdstart.

Find flere oplysninger om Billedskolen her

Spørgsmål til program
og arrangementer

Spørgsmål og henvendelser vedrørende vores program og arrangementer kan rettes til Kulturværftets sekretariat.

Åbningstider:
Hverdage mellem kl. 09:00-16:00
Telefon: 49 28 37 47
E-mail: info@kuto.dk.linux396.unoeuro-server.com

Spørgsmål vedrørende Helsingør Teaters forestillinger på Kulturværftet og i Toldkammeret kan rettes til Helsingør Teater.

Åbningstider:
Hverdage mellem kl. 12-15

Indløs kampagnekode

Du kan indløse en rabat eller kampagnekode via Kurven som ligger øverst i menuen under det lille ikon med et hovede. Tryk på Kurv, og tryk på “Indløs Gavekort”.

Du kan også vælge at betale med en rabat eller kampagnekode når du har lagt et arrangement i kurven, ved at trykke på knappen nederst “Indløs Kampagnekode”.