Indbydelse til Departure In Affection, performance af @esbenweile i samarbejde med BGK ArtLab og støtter af Helsingør Byrumsmidler. Pssst.. @courtesy707 har lavet musik til og @tableau_cph har stået for dekorationen, det bliver rigtig godt!
Gæstekunstner Esben Weile Kjær, 29 år og studerer på 6. år på Det Kongelige Kunstakademi 💥 Esbens praksis forholder sig til populær- og forbrugerkultur gennem performance og installation. Han har bla. udstillet på Copenhagen Contemporary, Den Frie Udstillings Bygning og Statens Museum for Kunst. Fredag d. 19. inviteres der til masterclass, hvor Esben vil give en artist talk og mulighed for at deltage i hans performance Departure in Affection, som bliver vist lørdag d. 20. på Marienlyst Slot
Der bliver arbejdet videre med tegninger fra Helsingør forsyning!

BGK ArtLab – Billedkunstnerisk Grundkursus

BGK ArtLab er en uddannelse for unge mellem 15-25 år, der forbereder de studerende til optagelse på videregående uddannelser indenfor kunst, design, kultur og arkitektur. BGK ArtLab består af et 3-årigt forløb, der gradvist intensiveres frem mod den endelige afgangsprøve. 

Noget for dig?
Er du kunstnerisk interesseret og nysgerrig, får du på BGK ArtLab mulighed for at fordybe dig i de kunstneriske processer. Du får på studiet tildelt egen atelierplads, ligesom der vil være weekend-camps og studieture.

Korte fakta

  • Forløbet strækker sig over 3 år og er med optagelsesprøve, individuel ­vejledning og årlig evaluering frem mod den endelige afgangsprøve.
  • Et BGK ArtLab-skoleår er ca. 33 uger med 432 lektioner med opstart i uge 35 i 2021.
  • Undervisningen foregår mandage og onsdage fra kl. 17.00-20.00, så du har mulighed for at kombinere forløbet med en ungdomsuddannelse.
  • Som studerende får du din egen atelierplads, som udgør en betydningsfuld del af din studieaktivitet.
  • En del af undervisningen består i besøg af gæstelærere, udstillingsaktivitet, weekend-camps/internater, sommer-camps og studieture i ind- og udland.
  • Som studerende på BGK ArtLab arbejder du både med egne og fælles projekter og udstillinger.
  • Det koster 3.800 kr. årligt, inklusiv alle materialer og studierelaterede aktiviteter dog eksklusiv årlig studietur.
  • BGK ArtLab er ikke SU-berettiget.

Vil du vide mere?

Få mere at vide om studieindhold, studieture, elevudstillinger og samarbejder med andre kunstneriske talentuddannelser.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til Mini Elise Magius Blume der er leder af Billedskolen i Helsingør. Skriv til: mmb03@helsingor.dk Ring til: 25 31 20 47

Gå på opdagelse i Kulturværftets mange tilbud