Undervisningen fortsætter online indtil vi igen kan mødes på ArtLabs atelier. Eleverne har medbragt tre genstande som de synes er interessante, keramikforløbet er for alvor startet op. Nu glæder vi os til at se hvad der bliver lavet 🌟🧑‍🎨
De næste par uger kommer det til at handle om keramik og designprocesser! Der er blevet lavet keramik-kit som eleverne kan arbejde med hjemmefra indtil vi igen kan samles. Indtil da bliver det bare spændende at følge med i, hvad der bliver skabt på ArtLab home edition 🏡 🌟
#clickfestival2020
Har du ambitiøse kunstneriske eller kreative fremtidsdrømme? Savner du et fællesskab med andre unge som går med overvejelser om en kunstnerisk videregående uddannelse?
Så kan du teste formen af og prøve kræfter med ArtLab i Toldkammeret. ArtLab svarer til BGK (Billedkunstnerisk Grundkursus), altså forberedende undervisning til dig, som drømmer om at vælge en kreativ og kunstnerisk videregående uddannelse. En Art Lab-sæson byder også på weekend camps og udstillingsbesøg og rundvisning på de kunstneriske uddannelser. Der er tilmelding nu, og opstart i september.
Læs meget mere her om alt, hvad du kan prøve kræfter med på. https://kuto.dk/kategori/art-lab/ (link er også i vores bio) (sang: do me good - manila)

BGK ArtLab – Billedkunstnerisk Grundkursus

BGK ArtLab er en uddannelse for unge mellem 15-25 år, der forbereder de studerende til optagelse på videregående uddannelser indenfor kunst, design, kultur og arkitektur. BGK ArtLab består af et 3-årigt forløb, der gradvist intensiveres frem mod den endelige afgangsprøve. 

Noget for dig?
Er du kunstnerisk interesseret og nysgerrig, får du på BGK ArtLab mulighed for at fordybe dig i de kunstneriske processer. Du får på studiet tildelt egen atelierplads, ligesom der vil være weekend-camps og studieture.

  • Undervisningen foregår mandage og onsdage fra kl. 17.00-20.00 og er forenelig med en anden samtidig ungdomsuddannelse.
  • BGK ArtLab er ikke SU-berettiget.

Vil du vide mere?

Få mere at vide om optagelsesprøven, studieindhold, studieture, elevudstillinger og samarbejder med andre kunstneriske talentuddannelser.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til Mini Elise Magius Blume der er leder af Billedskolen i Helsingør. Skriv til: mmb03@helsingor.dk Ring til: 25 31 20 47

Gå på opdagelse i Kulturværftets mange tilbud