Kom og oplev Aiko Ettrup Bille’s performance “Vuffi” d. 22. maj til Artsy Party Club i Toldkammeret i Helsingør 🐕
Måske har du eller nogen du kender lyst til at indgå i et unge crew til Artsy Party Club events henover sommeren og efteråret 2021? Hvis ja, så læs videre — vi leder efter nogle unge som har lyst til at hjælpe til med at udarbejde en scenografi i Toldkammeret i Helsingør d. 8. og 9. maj, og nogle som har lyst til at hjælpe til med at stå bag baren til Artsy Party Club kickstart eventet d. 22. maj. Det bliver mega hyggeligt og der vil være fuld forplejning med mad og drikke, god stemning og rig mulighed for at møde nogle unge upcoming kunstnere og musikere. ⚡️⚡️⚡️ ved interesse kontakt da leder af billedskolen Mini Blume på tlf. 25312047 ☘️ jobbet er ulønnet
Vi glæder os til at byde jer velkommen til kickstart-eventet på Artsy Party Club, en serie af tilbagevendende events med fokus på ung kunst i det offentlige rum.

Artsy Party Club kickstart eventet byder på performances, kunst, artist talk, koncerter og øl i solen. 

De udstillende kunstnere:
Aiko Ettrup Bille @aiko_in_bloom 
Ida Glitre @defeatdoesnotexist 
Olivia Rode Hvass @luxusmusklen 
Victor Vejle @menneskeudenvinger 
Zylvester Baltazar Rodriguez @zylvesterium 

Musik: 
Barbro @barbrokuypers 
Final Planet @final.planet 

Tidsplan:
15.00 - Udstillingen åbner
16.00-17.00 - “Vuffi”, performance af Aiko Ettrup Bille
17.00 - “The Story of Being Saved”, performance af Sylvester Baltazar Rodriguez
18.00-18.30 - Q&A Artist Talk
19.00-20.00 - Barbro
20.00-21.30 - Final Planet
22.00 - tak for i aften

Man skal kunne fremvise en negativ corona-test, så husk at blive testet inden I kommer.

Udstillingen er kurateret af Ida Glitre og udviklet i samarbejde med Toldkammeret.
☘️ Platform for ung kunst ☘️ d. 14. maj kan man opleve denne gruppeudstilling skabt i samarbejde mellem @avilius.dk og @defeatdoesnotexist 🦴 udstillingen tager sted i Avilius’ lokaler på Vesterbrogade 35. Tjek Avilius ud, de har billige ung til ung samtaletilbud ⚡️
ArtLab laver ler i ALT vejr ☀️⛈🌬 hvis I også kunne tænke jer at trodse vind og vejr, skal I huske at der er åbent for tilmeldinger til BGK ArtLab via link i bio 💫
Der er nu åbent for optagelse på BGK ArtLab, med tilmeldingsfrist d. 24. maj. ⚡️🌟⚡️ Hør nogle af ArtLab eleverne fortælle om ArtLab, og hvorfor de glæder sig til at det fra september overgår til BGK. Og så kan I selvfølgelig læse meget mere om BGK ArtLab og optagelseskrav på vores hjemmeside via linket i vores bio - vi glæder os til at høre fra jer!

Musik af Roserne Sonne @rosernesonne
Vi har noget in the works som vi glæder os til at præsentere for jer ⚡️ stay tuned

BGK ArtLab – Billedkunstnerisk Grundkursus

Tilmeldingen er åben nu og frem til den 24. maj 2021, hvor det er muligt at indsende materiale til bedømmelse.

BGK ArtLab er en uddannelse for unge mellem 15-25 år, der forbereder de studerende til optagelse på videregående uddannelser indenfor kunst, design, kultur og arkitektur. BGK ArtLab består af et 3-årigt forløb, der gradvist intensiveres frem mod den endelige afgangsprøve. 

Noget for dig?
Er du kunstnerisk interesseret og nysgerrig, får du på BGK ArtLab mulighed for at fordybe dig i de kunstneriske processer. Du får på studiet tildelt egen atelierplads, ligesom der vil være weekend-camps og studieture.

Korte fakta

  • Forløbet strækker sig over 3 år og er med optagelsesprøve, individuel ­vejledning og årlig evaluering frem mod den endelige afgangsprøve.
  • Et BGK ArtLab-skoleår er ca. 33 uger med 432 lektioner med opstart i uge 35 i 2021.
  • Undervisningen foregår mandage og onsdage fra kl. 17.00-20.00, så du har mulighed for at kombinere forløbet med en ungdomsuddannelse.
  • Som studerende får du din egen atelierplads, som udgør en betydningsfuld del af din studieaktivitet.
  • En del af undervisningen består i besøg af gæstelærere, udstillingsaktivitet, weekend-camps/internater, sommer-camps og studieture i ind- og udland.
  • Som studerende på BGK ArtLab arbejder du både med egne og fælles projekter og udstillinger.
  • Det koster 3.800 kr. årligt, inklusiv alle materialer og studierelaterede aktiviteter dog eksklusiv årlig studietur. Betaling sker i tre rater: (ved optagelse) i juni, oktober og februar.
  • BGK ArtLab er ikke SU-berettiget.

Tilmeldingen er åben nu og frem til den 24. maj 2021, hvor det er muligt at indsende materiale til bedømmelse.

Vil du vide mere?

Få mere at vide om studieindhold, studieture, elevudstillinger og samarbejder med andre kunstneriske talentuddannelser.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til Mini Elise Magius Blume der er leder af Billedskolen i Helsingør. Skriv til: mmb03@helsingor.dk Ring til: 25 31 20 47

Gå på opdagelse i Kulturværftets mange tilbud