Morten Münster og ham den anden

Oplev det sensationelle show Morten Münster og ham den anden” – En koncertfuld fest!

Kære publikum, børn og unge, forældre og bedsteforældre – tag del i årets mest festlige begivenhed: Glæd jer til en dag fyldt med hits, humor og en eksklusiv chance for at møde stjernerne personligt!

Morten Münster, Danmarks absolut største YouTuber, og ham den anden, aka Tobias Madsen, har slået sig sammen for at skabe et nyt spektakulært show, der vil forbløffe og underholde i en grad, I aldrig har set før.

Morten Münster behøver ingen introduktion – med et utroligt talent for at bringe smil på folks ansigter er han en absolut superstjerne med over 4.500.000 månedlige visninger på YouTube. Men hvem er så “ham den anden”? Godt spørgsmål. Tobias Madsen er måske ikke Danmarks største YouTuber, men han er uden tvivl en af de mest underholdende og charmerende personligheder, producere, sangskrivere, jokemagere, vi kender fra nogle af Danmarks vanvittigt sjove – og mest sete – videoer på YouTube. En musikalsk duo som ingen anden, der har formået at skabe deres egne hits og have det sjovt undervejs!

NYT STORT SHOW – Hvad kan I forvente?

Instagram kvadrat 1080x1080 1

En koncertfyldt fest med Morten Münster og ham den andens største hits og overraskende humoristiske talenter.

En festlig atmosfære med masser af sjov, interaktion og latter for hele familien og vennegruppen.

Masser af skøre påfund (vi lover, det bliver sjovt).

Følg Morten Münster

Følg Tobias Madsen

Liveshow Meet n Greet

Eksklusiv Meet n’ Greet: Mød dem efter showet!

Billetsalget er i gang, men det er ikke bare billetter, det er nøglen til en enestående chance for at møde Morten Münster og Tobias Madsen personligt!

Der er ikke autografskrivning, men i stedet være mulighed for selfies efter showet til en eksklusiv meet n’ greet, hvor I vil kunne snakke og få taget billeder sammen – og dele øjeblikke med YouTube-legenderne selv. En oplevelse, der vil gøre dagen uforglemmelig!

Billetsalget er i gang – sikr jer pladserne nu!

Tag familien med og inviter vennerne til en koncert, der lover masser af hits, latter og mindeværdige øjeblikke. Book jeres billetter til Kulturværftet søndag den 20. okt. 2024 kl. 11:00, og vær klar til at danse, synge med og grine til årets festlige begivenhed!

Dato: Søndag 20. oktober 2024

Sted: Kulturværftet – Find vej

Tid: Kl. 11.00

Pris: 329 kr.
Billetten giver også adgang til Meet n’ Greet efter showet

Alder: For børn og unge fra ca. 5 til 15 år + forældre og bedsteforældre

Varighed: Koncert 75 min. + Meet n’ Greet

Placering: Nummererede siddepladser

Døre til salen: Kl. 10.30

Kategori: Comedy

SKF logo black slim