Læderhalsene

Toldkammerets hyggelige gård kommer denne sommeraften til at runge af fest, energi og sangglæde, når syngesild, spasmagere, skønsangere og rockstjerner fra Danmarks største, mest højlydte og festlige showkor giver koncert i Helsingør igen.

Repertoiret spænder vidt – INTET er for fint, funky eller fimset til Læderhalsene. De kalder sig DANMARKS STØRSTE KOPIBAND, fordi de spiller alle de fede numre, du kender og som for alvor kan sætte en fest i gang, og alle de smukke ballader, der trækker vand i øjnene og giver os lyst til at kramme sidemanden. Fra de vildeste rockklassikere til de største musical- og pophits. Læderhalsene har solister til det hele og akkompagneres af et toptunet orkester, der får det hele til at svinge.

Læderhalsene blev stiftet i Helsingør i 1991. Musicalsangeren Søren Launbjerg var en af initiativtagerne. Ideen var at prøve at samle nogle af de kreative og musikalske kræfter, der var på spil i Helsingør og omegn og lave et fælles projekt.

Henrik Launbjerg, Peter Spies, Maria Montell, Morten Remar og soulsangerinden Karen var bl.a. en del af den oprindelige bemanding. Læderhalsene stod for uropførelsen af musicalen Atlantis på Bellevue Teatret. Atlantis er skrevet af – dengang tre Læderhalse – Peter Spies, Thomas Høg og Sune Svanekier. Efter Atlantis gik det stærkt, og koret optrådte flere år med DR Underholdningsorkester og lavede bl.a. Disney-koncerter.

Siden har showkoret lavet et væld af musicalkoncerter, pop- og rockkoncerter, egne produktioner, TV-shows, reklamer, masser af store firmajobs og har været fast ensemble for satiregruppen Selvsving.

Følg artisten

Dato: Torsdag 20. juni 2024

Tid: kl. 19.15

Pris: 200 kr.

Sted: Toldkammeret – Find vej

Placering: Ståpladser

Døre: kl. 18.30

Varighed: Ca. 2 timer

Kategori: Musik

Fællesspisning

Hverdage kl. 17.45

toldkammeret hjerte

Sommerkoncerter

Andreas Odbjerg – Scarlet Pleasure – Ida Laurberg
Andreas Odbjerg – Scarlet Pleasure – Ida Laurberg
Fredag 28. juni 2024 / Sommerkoncert på havnefronten
Mandagsjam i Toldkammeret
Mandagsjam i Toldkammeret
1. juli 2024 / Sommerjam i gården
Lysdahl Band
Lysdahl Band
Torsdag 4. juli 2024 / Koncert i gården / Liveforbundet
Mandagsjam i Toldkammeret
Mandagsjam i Toldkammeret
5. august 2024 / Sommerjam i gården
Tessa – Benny Jamz – Carl Knast
Tessa – Benny Jamz – Carl Knast
Fredag 23. august 2024 / KUTO CLUB på havnefronten
Anne Eltard Kvartet
Anne Eltard Kvartet
Torsdag 27. juni 2024 / Koncert i gården / Liveforbundet
Samba Touré
Samba Touré
Torsdag 11. juli 2024 / Koncert i gården / Liveforbundet
SKF logo black slim