Michael Falch – Poetisk Trio 2025

Michael Falch tog for mange år siden udtrykket “rusten sover aldrig” til sig. Igennem sin karriere har han brugt det som mantra for aldrig bare at gentage sig selv, når han drager på turne. Alene i nyere tid har han turneret med sit unge rockband Dét Band, med sin datter Mathilde, den såkaldte bittersøde trio, med Malurt, akustisk solo og med Poul Krebs, som vi på Kulturværftet havde fornøjelsen af at danne ramme i marts 2024.

Til næste år 2025 Falch ud til en række af landets kulturhuse og teatre i et nyt trio-set up. Han vil blive sekunderet af den norske cellist Live Johansson fra LiveStrings og af tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard. Live Johansson har kastet skandinavisk glans over hans sange både på scenen og på album. Mikkel Reumert Damgaard har i en årrække har været medlem af Falchens backingband og er til daglig er en del Love Shop.

Michael Falch skriver for tiden nye sange, og et nyt album ventes at se dagens lys i oktober 2024, når han har afsluttet sin turné med Poul Krebs.

Support på turen bliver et nyt navn på den danske scene, Gabriel Jacobsen. Siden han var ganske ung, har han arbejdet for Michael Falch som scenemester. Sideløbende har Gabriel udviklet sin egen sangskrivning, og han giver prøver på sin store stemme, inden den poetiske trio indtager scenen.

Når Michael Falch med trio besøger Kulturværftet vil det være i en filmisk, atmosfærefyldt sound, hvor I kan glæde jer til nogle af hans smukkeste og mest sigende numre om menneskers vilkår og tingenes tilstand – med den intensitet, den energi og det særlige nærvær, der altid kendetegner hans optræden.

Følg artisten

Dato: Torsdag 1. maj 2025

Tid: kl. 19.30

Pris: 380 kr.

Sted: Kulturværftet – Find vej

Døre: kl. 19.00

Varighed: Ca. 2 timer

Placering: Nummererede siddepladser

Kategori: Musik

Square 1080x1080 MichaelFalch 1
SKF logo black slim