Milling & Molbech // Prince

Først var temaet Earth Wind & Fire, så blev det George Michaels tur efterfulgt af Phil Collins. Og nu er tiden så kommet til et Milling & Molbech-show med fantastiske Prince som hovednavn. Vi kalder det Milling & Molbech // Prince 2024.

Sublimt bakket op af Jan Glæsels kæmpeband, Rumors Corner, undersøger d’herrer Henrik Milling og Nicolaj Molbech på deres legendarisk grundige måde historien bag popikonet Prince Rogers Nelson. Musikgeniet, som blev født i Minneapolis, Minnesota den 7. juni 1958 og døde 21. april 2016 blot 57 år gammel.

Det bliver en aften i funk og poppens tegn med en af musikhistoriens mest dragende artister. Prince levede et liv i overhalingsbanen, og der er ikke grænser for, hvor mange spændende anekdoter og pudsige vinkler publikum bliver udsat for denne aften, når Milling & Molbech med kyndig hånd guider os igennem historien. Men vigtigst af alt så bliver det en festaften med fokus på de mange fantastiske sange, som Prince efterlod sig.


Showet er det fjerde i rækken, som før har handlet om Earth, Wind & Fire, George Michael og Phil Collins. Showet er skabt og produceret af Milling, Molbech, Glæsel og Kulturværftet.

Følg artisten

Flere shows:

Fredag 18. oktober 2024

Tid: Alle dage kl. 20.00

Pris: 380 kr.

Sted: Kulturværftet – Find vej

Døre: kl. 19.00

Varighed: Ca. 2 timer

Kategori: Musik

MillingOgMolbech FB IG Stories 1080x1920px
SKF logo black slim