Andreas Odbjerg – Scarlet Pleasure – Ida Laurberg

Koncert på havnefronten

Fredag den 28. juni forvandles pladsen foran Kulturværftet i Kulturhavn Kronborg til en musikalsk sommerfest. Her kommer nogle af Danmarks lysende store popartister lige nu – Ida Laurberg, Scarlet Pleasure og Andreas Odbjerg – og kickstarter sommeren i en tredobbelt koncertaften. Billetsalget starter fredag den 1. december kl. 10.00 her på siden.

Dato: Fredag 28. juni 2024

Sted: På havnefronten foran Kulturværftet – Udendørs koncert – Find vej

Tid: kl. 18.00-23.00
Adgang til pladsen fra: kl. 17.00

Pris: 425 kr.
Børn op til 12 år ifølge med voksne: 250 kr.

Placering: Ståpladser

Bemærk: Der vil være områder med siddepladser på koncertpladsen – disse kan ikke reserveres.

Kategori: Musik

Kajplads2020

Sejl til koncert

Læg din egen båd til lige ved koncertpladsen og nyd aftenen fra din båd eller på pladsen. Læs mere her

Andreas web

Andreas Odbjerg

Han har taget hele Danmark med storm. 35-årige Andreas Odbjerg er kendt som en af Danmarks bedste sangskrivere og live artister. Han kom for alvor på alles læber, da han i 2019 slog igennem med sangen Føler mig selv 100, og da han i 2021 samarbejdede med Tobias Rahim på singlen Stor Mand, blev han noget nær folkeeje.

Albummet Hjem fra fabrikken fra 2022 indeholdt ud over titelnummeret også kæmpehittet I morgen er der også en dag. Siden har der været udsolgte huse til hans koncerter, og han har for alvor sat sig stålfast på den danske musikscene.

Andreas Odbjerg kommer Helsingør med sine bedste venner og en hitparade af alle hans storhits og en lang række nye numre.

Følg artisten

ScarletP web

Scarlet Pleasure

Et varmt pust fra sydligere breddegrader strejfer din kind, når Scarlet Pleasure rammer airplay, de virtuelle hylder og landets villige dansefødder. Med et alvorligt lækkert bagkatalog og en ukuelig liveenergi har få danske kunstnere sat så solidt et aftryk på den danske musikscene, som denne københavnske trio.

Siden debuten i 2014 har Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone udsendt en lind strøm af hitsingler, krydset 200 millioner afspilninger på Spotify, spillet udsolgte koncerter, startet fester på de største festivalscener, bragt 90’erne til live og lagt landet ned med en platinblond midterskilning. Scarlet Pleasure, der i 2021 lagde toner til Thomas Vinterbergs Oscar-vindende film Druk, er netop nu albumaktuelle med udgivelsen Pompeii.

Næsten som en konsekvens af det til tider mørke og kølige skandinaviske klima, som Scarlet Pleasure er et produkt af, demonstrerer trioen et unikt talent for at sende publikum på en lang og smagfuld rejse til varmere himmelstrøg. Varmen forplanter sig for alvor, når Scarlet Pleasure indtager scenen og giver publikum et af landets hidsigste energiboosts med god bounce og helstøbt festenergi.

Følg artisten

IdaL web

Ida Laurberg

Ida Laurberg fik sit første store streaminghit med nummeret Puppy Dog Eyes, som hun som 16-årig skrev, producerede og udgav. Nummeret har til sammen 25 millioner streams på Spotify og YouTube. I december 2022 udgav hun sin første dansksprogede single Terrier.

Ved seneste DMA modtog Ida Laurberg hele to statuetter – en i kategorierne Årets Nye Navn og en i Årets Danske Hit for sangen Jeg ka’ rigtig godt li’ dig, som hun i øvrigt synger sammen med Andreas Odbjerg.

Ida optrådte i 2021 ved The Voice Awards med sine egne singler Personal Letters og Feels So Loud og i selskab med den danske hit-mager Tobias Rahim på deres duet Stimulanser, hvor hun ved samme show vandt prisen for Bedste Nye Artist. Hun har tourneret med helt store artister som Jada, Nicklas Sahl og Calby, og der er lagt i kakkelovnen for en spændende fremtid for Ida Laurberg med masser af ny musik på vej.

Følg artisten

Sejl til koncert

Kom sejlende til koncerten i egen båd. Med en kajplads-billet kan I kaste fortøjningerne lige ved koncertpladsen og blive natten over i Helsingørs hyggelige havnemiljø. Jeres båd ligger lige ved siden af det historiske Kronborg Slot, og I kan gå direkte ind på koncertpladsen og deltage i festen – kajpladsen gælder til næste dag kl. 11.30.

Indsejlingen skal ske om eftermiddagen på koncertdagen fra kl. 13.30 og forudsætter en gyldig koncertbillet til alle ombord på båden.

I ugen op til koncerten vil I få tilsendt nærmere informationer om jeres anløb til koncertpladsen. For spørgsmål vedrørende havnen og anløb kontakt venligst Helsingør Havn på tlf. 2531 1080.

For spørgsmål vedrørende koncerten og adgang til pladsen kontakt venligst Kulturværftets Sekretariat på info@kuto.dk

Pris pr. båd:

10-15 m: 650 kr.

15-20 m: 900 kr.

20-30 m: 1200 kr. (Udsolgt)

30+ m: 1900 kr.
(kontakt Helsingør Havn for aftale)

Betingelser

  • Kajpladserne er kun for både der er minimum 10 meter – der gives ikke dispensation pga. sikkerhed
  • Indsejlingen skal ske om eftermiddagen på koncertdagen fra kl. 13.30
  • Udsejlingen skal ske senest den efterfølgende formiddag kl. 11.30
  • Vi garanterer ikke udsyn til scenen fra jeres båd
  • Der vil kun være begrænset adgang til el i havnen
  • Alle ombord på båden skal have en gyldig koncertbillet
  • Medbragt mad og drikke må nydes ombord på båden, men ikke medtages på koncertpladsen
SKF logo black slim