JB logo

Få billetter: Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert 2024

Filmmediet og koncertformatet blandes på smuk og hjertegribende vis i Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert, som du kan opleve på Kulturværftet 22. november 2024. Her veksles mellem dokumentarfilm om mennesker, ophav og drømme og live-koncert, hvor netop sangene og deres oprindelse foldes ud på den mægtige skærm bag syv-mands-bandet fra Thy.

Ud over at give bandets sange en klangbund af levet liv, slet og ret er Live-Filmkoncerten en hyldest til fællesskab, samhørighed og glæden ved at spille musik sammen. Med andre ord er det et spændende og alternativt take på en audio-visuel oplevelse, der vil mere og andet end blot at underholde:

“Filmkoncerten betyder noget ganske særligt for os. Det er hjerteblod, og vi tror på, at filmen, hånd i hånd med sangene, kan røre ved noget i os allesammen. Vi er stolte af at kunne fortælle om de ting, vi er rundet af – om familie, om dem vi elsker, og ikke mindst at turde dele frygten for at miste hinanden og os selv som mennesker,” udtaler brødrene og frontfigurerne Simon og Thomas Alstrup, og fortsætter: “Vi har virkeligt glædet os meget til at genbesøge filmen, og vi er allerede i fuld færd med at skabe en version 2024. Det bliver rigtig godt, og det er vist ikke for meget at sige, at vi alle sammen ser umådeligt meget frem til at komme afsted på tour igen!”

Jonah Blacksmith er et syvmandsensemble med hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Bandet består af brødrene Thomas og Simon Alstrup, samt Lasse Alstrup, Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Dato: Fredag 22. november 2024

Sted: Kulturværftet – Find vej

Tid: kl. 21.00

Døre: kl. 20.30

Pris: 380 kr.

Kategori: Musik / Film

SKF logo black slim