Søndagsjazz: Nana Rashid

Udgivelsen af den stærke og melankolske EP «Sorrow in Sunlight» (2016) er bevis på, at det stadig er muligt at finde store og ukendte jazztalenter i vores tid.

Debut albummet “Music For Betty” er musik skrevet til at hele sjælens sårbare og iturevne dele. For hjertet i alt det Nana gør, er en tro på, at musik kan afsløre alt det, der er menneskeligt og som binder os sammen på tværs af alle vores forskelligheder. Det er jazzmusik, der både politisk og musikalsk placerer sig i vores tid og hjerter.

«Jeg kan nesten ikke huske sist jeg hørte en så ærlig og åpen vokalist som Rashid. Med en fantastisk stemme og en tilnærming til stoffet som både er nakent, sårbart og sterkt(…)Det var rett og slett en konsert ut av denne verden! .» Jan Granlie

Publikum bliver mødt med en sådan ærlighed og åbenhed, der tydeliggør netop det usynlige, men mærkbare bånd, der binder mennesker sammen som en slags altomfavnende empati. Det er på én gang intenst og beroligende. Sangene er fulde af nattetimernes melankoli og eftertænksomhed og det er med en rå oprigtighed rygradsrislende historier om at høre til og finde sin plads i verden fremføres.

«Kort sagt, Nana Rashid er et spændende bekendtskab.»
★★★★★ – 5/6 Berlingske Tidende

«Hvad er nu det? Er det virkeligt muligt, at der findes et så stort et uopdaget talent i jazzen? EP’en bør blive en start på noget større. Det fortjener Nana Rashid.»
JAZZnyt.com -Niels Overgaard

«Og jeg skal da lige love for, at Nana Rashids vokal den indeholder sindsygt meget sjæl. Man kommer altså helt med ind i nummeret her, nær man hører hende synge, og det er jeg altså ret imponeret over.»
P8 jazz Nye skiver ved Niels Christian Cederberg

“Jeg kan nesten ikke huske sist jeg hørte en så ærlig og åpen vokalist som Rashid. Med en fantastisk stemme og en tilnaerming til stoffet som både er nakent, sårbart og sterkt.”
Salt peanuts


Dato: Søndag 21. maj 2023

Sted: Toldkammeret – Find vej

Tid: kl. 16.00

Døre: kl. 15.00

Pris: 135 kr.

Placering: Unummererede pladser

Kategori: Musik / Søndagsjazz

Koncerten er en del af Liveforbundet.
Live-koncerter på abonnement.

Koncerten er støttet af

En del af Liveforbundet