Gastro
Mad fylder meget i Toldkammeret og er i høj grad også blevet en del af programfladen.
Der er et stort fokus på at inddrage de lokale råvarer og ressourcer fra Øresund, hegnene og de andre naturrigdomme, som omgiver Helsingør.
Smag og sans
Smag på årstiden – Forår
21. april 2023
Sanseture i naturen
3. + 10. maj 2023
Smag på årstiden – Sommer
2. juni 2023
Smag på årstiden – Efterår
29. september 2023
Smag på Årstiden – Vinter
25. november 2023
Køkkenhacks: Espresso og mælk
27. marts 2023
Køkkenhacks: Hjemmelavet frisk mozzarella
4. april 2023
Køkkenhacks: Asparges
2. maj 2023
Køkkenhacks: Hyldeblomst og ærter
6. juni 2023

Helsingør bugner af dygtige fødevareproducenter. Netop disse lokale ildsjæle er i fokus, når vi i video-serien Mad Ud Af Huset besøger vinproducenten, destilleriet, bolchefabrikanten og grøntsagsbonden.
Vores Spisekammer-hjerte slår et ekstra slag for de lokale råvarer. Derfor er det også helt naturligt at dele historierne om de fantastiske produkter og personer bag den lokale produktion.
Så tag med, når vi kører vi ned af de små veje i Helsingør og omegn med ‘Mad Ud Af Huset’.