Gastro
Mad fylder meget i Toldkammeret og er i høj grad også blevet en del af programfladen.
Der er et stort fokus på at inddrage de lokale råvarer og ressourcer fra Øresund, hegnene og de andre naturrigdomme, som omgiver Helsingør.
Køkkenhacks: Svampe
3. oktober 2023
Køkkenhacks: Svampe
10. oktober 2023
Køkkenhacks: Espresso & mælk
17. oktober 2023
Køkkenhacks: Rosenkål og pære
7. november 2023
Køkkenhacks: Rosenkål og pære
14. november 2023
Køkkenhacks: Espresso & mælk
21. november 2023
Køkkenhacks: And uden julesmag
5. december 2023
Køkkenhacks: And uden julesmag
12. december 2023
Helsingør bugner af dygtige fødevareproducenter. Netop disse lokale ildsjæle er i fokus, når vi i video-serien Mad Ud Af Huset besøger vinproducenten, destilleriet, bolchefabrikanten og grøntsagsbonden.
Vores Spisekammer-hjerte slår et ekstra slag for de lokale råvarer. Derfor er det også helt naturligt at dele historierne om de fantastiske produkter og personer bag den lokale produktion.
Så tag med, når vi kører vi ned af de små veje i Helsingør og omegn med ‘Mad Ud Af Huset’.