Soho Rezanejad Audience scaled

CLICK

Siden 2010 har CLICK udforsket kunst, eksperimenter og nye teknologier.

For publikum, uddannelser, teknologer og kunstnere er CLICK her 13 år efter stadig en vital legeplads, der udforsker oplevelses- og udviklingspotentialet i krydsfeltet mellem kunst, filosofi, videnskab og teknologi.

Omdrejningspunktet er sanselighed, proces og kulturel innovation gennem tværæstetiske eksperimenter.  Formålet er at skabe en platform, hvor nysgerrige og kulturinteresserede kan få mulighed for at stifte bekendtskab med banebrydende og utraditionelle tendenser inden for musik, scene-, installations- og performancekunst.

Fagligt fungerer CLICK også som et forum, hvor lokale, børn, unge og voksne, nationale og internationale kunstnere, fagfolk, uddannelsesinstitutioner og virksomheder kan samarbejde, dele viden, skabe netværk og udvikle nye originale tiltag. For Kulturværftet som producerende kulturhus er CLICK også en udviklingsmotor og idegenererende platform, der bidrager med energi og inspiration til kulturhusets generelle programudvikling og sætter spor i lokalsamfundet.

CLICK udvikles og produceres af Kulturværftet i Helsingør i samarbejde med en række partnere og er en del af Helsingørs interregionale tiltag, hvor kræfter fra kultur, forskning, erhverv og uddannelse med kulturen for bordenden har sat sig for at skabe ny udvikling i området.

Recap

CLICK startede som festival på Kulturværftet i 2010 og har siden løbende udviklet sig og kørt med årlige program- og festivalnedslag. Gå på opdagelse i tematikker og program for de tidligere år her.

CLICK i dag

En væsentlig del af CLICK-aktiviteterne udvikles i dag gennem to Creative Europe-projekter – European Digital Deal og Rewilding Cultures. Her deltager Kulturværftet frem til 2025 sammen med en række andre europæiske kulturaktører. Følg projekterne på kuto.dk/kutek og på vores nyhedsplatforme.

Fokus


CLICK logo sort blank

Besøg CLICKs officielle side

Støttet af

European Digital Deal Logo RGB
logosbeneficairescreativeeuroperight en
CLICK logo sort blank
HK LOGO sort