Catch projects wwwTegnebraet 12 100 e1685708172188

Catch

I krydsfeltet mellem kultur, erhverv og viden har Catch frem til begyndelsen af 2023 fungeret som et kommunalt center for uddannelse og innovation. Kulturværftet viderefører i dag dele af dette arbejde.

I samme bygning som Kulturværftet har Catch, Center for Kunst, Teknologi og Design, indtil begyndelsen af 2023 fungeret som et kommunalt center for kreativ uddannelse og innovation, der opererer i snitfladen mellem kunst, teknologi og design. Catch har arbejdet med en praksisbaseret og åben tilgang til læring og har faciliteret workshops året rundt og har samarbejdet med institutioner og uafhængige aktører, hvilket bl.a. har resulteret i offentlige udstillinger, tæt integreret med CLICK.

I samme ånd som programlinjen CLICK og andre eksperimentelle aktiviteter fortsætter Kulturværftet nu dele af det arbejde, som Catch har påbegyndt og opbygget gennem årene. Projektet Rewilding Cultures er en del af dette arbejde, der er blevet startet op af Catch.

Rewilding Cultures

Projektet Rewilding Cultures er en fireårig undersøgelse medfinansieret af Creative Europe med otte kultur- og videnspartnere fra hele Europa.

Projektet ønsker at repositionere ’the wild’, vildskaben og natur, i kølvandet på vores fælles erfaringer fra perioden med COVID og fokusere på inklusivitet og økologi inden for kunst-, videnskabs- og teknologiområdet. Læs mere om projektet her.

Projekt


Rewilding Cultures DOTS partners LOGO FINAL.png

Læs mere på projektets officielle side

Støttet af

logosbeneficairescreativeeuroperight en
Catch sort uai 1032x520 1
CLICK logo sort blank
HK LOGO sort