Popkorn Nordic fortsætter sit succesfulde forløb i Skåne og på Sjælland i 2021, og tiden er inde til at introducere en ny struktur.

I 2021 skifter ejerskabet af Popkorn Nordic hænder, og vi siger en stor tak til Kultur- og Musikmetropolen, som har haft tøjlerne siden opstarten i 2019

Med udnævnelsen som regionalt spillested overtager Kulturværftet det danske ejerskab over Popkorn Nordic, som skabes i tæt samspil med The Tivoli i Helsingborg (SE) og Studieframjändet (SE). Samtidigt kickstarter vi et samarbejdsforløb med Skånsk Live, og vi udvider samarbejdskredsen betragteligt.

Det betyder, I kan opleve livemusik i efteråret 2021 på venues i hele Skåne og Sjælland. Glæd jer til livemusik på Kulturværftet i Helsingør, Richter i Gladsaxe, Tapperiet i Køge, Slagelse Musikhus, STARS i Vordingborg, Loppen i København og Gimle i Roskilde. I Skåne åbner Mejeriet i Lund og The Tivoli i Helsingborg sine døre for morgendagens nye stjerner.

POPKORN NORDIC 2021 på vegne af Kulturværftet (DK) og The Tivoli (SE), Studiefrämjandet (SE).

Styregruppen: Kulturværftet (DK), Studiefrämjandet Helsingborg (SE), The Tivoli (SE).

SAMARBEJDSPARTNERE
Mejeriet i Lund (SE), Skånsk Live (SE), Gimle Roskilde, Tapperiet Køge, Loppen Kbh, Richter Gladsaxe, Helsingør Festival, HX Festival (SE), Stars Vordingborg, Slagelse Musikhus, Helsingborg/Helsingør samarbejdet, Studiefrämjandets 9 skånske satellitenheder.

Arrangører

KV LOGO POS
tivoli
studieframjandet

Spillesteder

loppen logo
MEJERIET logga
Gimle logo sort
stars
tapperiet logo
Richter logo Logo Black 1
Musikhus logo sto

Sponsorer

elvaerket logo navn FESTIVAL 1
skansklive logo
SKF logo black CMYK
Hx.se PNG SVART 1162x1010px