Popkorn Nordic fortsætter sit succesfulde forløb i Skåne og på Sjælland og inddrager venues i Skåne og på hele Sjælland i 2022. Desuden vil en lille håndfuld af de mest talentfulde Popkorn Nordic artister få en plads i SPOT Festival programmet 2023 og bliver en del af en nordisk og national talentudviklingsplatform. De to bedste acts får skræddersyede coachingforløb og festivalgigs.

I år vil der komme endnu mere spark i læringen, og alle udvalgte bands skal deltage i webinarer, branchemøder, paneler og seminardage med fokus på branchekendskab, netværk og læring. Popkorn Nordic er sat i verden for at udvikle de musikalske talenter, facilitere netværk på tværs af regionale grænser og landegrænser, skabe fede liveoplevelser for et bredt publikum på Sjælland og i Skåne og være et springbræt videre for artister og bands i musikbranchen. Glæd jer til livemusik med de bedste talenter på Kulturværftet i Helsingør, Loppen i København, Tapperiet i Køge, Gimle i Roskilde, Richter i Gladsaxe, Slagelse Musikhus og Badeanstalten, STARS i Vordingborg og selvfølgelig på The Tivoli i Helsingborg og Mejeriet i Lund.

Glæd jer til livemusik med de bedste talenter på Kulturværftet i Helsingør, Loppen i København, Tapperiet i Køge, Gimle i Roskilde, Richter i Gladsaxe, Slagelse Musikhus og Badeanstalten, STARS i Vordingborg og selvfølgelig på The Tivoli i Helsingborg og Mejeriet i Lund.

POPKORN NORDIC 2022 er skabt af: på vegne af Kulturværftet (DK) og The Tivoli (SE), Studiefrämjandet (SE).

Styregruppen: Kulturværftet (DK), Studiefrämjandet Helsingborg (SE), The Tivoli (SE).

YDERLIGERE SAMARBEJDSPARTNERE
Skånsk Live, UNiG, Start Frb, Loppen, Tapperiet, Gimle, Richter, Slagelse Musikhus og Badeanstalten, STARS og Mejeriet i Lund. HX Festival og Helsingør Festival/Elværket, Rock The Region og SPOT Festival.

Arrangører

Spillesteder

Sponsorer