Popkorn Nordic fortsætter sit succesfulde talentudviklingsforløb for bands/artister i Skåne og på Sjælland og præsenterer bands og  inddrager venues i Skåne og på hele Sjælland i 2023.

I år vil der komme endnu mere spark i læringen, og alle udvalgte bands skal deltage i webinarer, branchemøder, paneler og seminardage med fokus på branchekendskab, netværk og læring.

Popkorn Nordic er sat i verden for at udvikle de musikalske talenter, facilitere netværk på tværs af regionale grænser og landegrænser, skabe fede liveoplevelser for et bredt publikum på Sjælland og i Skåne og være et springbræt videre for artister og bands i musikbranchen. Glæd jer til livemusik med de bedste talenter på Kulturværftet i Helsingør, Loppen i København, Gimle i Roskilde, Richter i Gladsaxe, Spillestedet Stengade i København, Slagelse Musikhus og Badeanstalten, STARS i Vordingborg og i Sverige på The Tivoli i Helsingborg, Mejeriet i Lund og Babel i Malmø.

pk cover ekstra

Popkorn Nordic er skabt af: Kulturværftet, Studiefrämjandet Blekinge/Skåne og The Tivoli.

Styregruppen: Kulturværftet (DK), Studiefrämjandet Helsingborg (SE), The Tivoli (SE).

Yderligere samarbejdspartnere: Gimle, Richter, Slagelse Musikhus og Badeanstalten, Loppen, Spillestedet Stengade, STARS, Mejeriet i Lund og Babel i Malmø. HX Festival og Helsingør Festival/Elværket, Skånsk Live, Quasar, Mud Music og SPOT Festival.

Popkorn Nordic er støttet af START! FRB, Muve og DAF.

Arrangører

KV LOGO POS
tivoli
studieframjandet

Spillesteder

loppen logo
MEJERIET logga
Gimle logo sort
stars
tapperiet logo
Richter logo Logo Black 1
Musikhus logo sto

Sponsorer

unigmusik logo
skansklive logo
STARTlogoSORTudentekst
jhalmen
elvaerket logo navn FESTIVAL 1
SKF logo black CMYK
Hx.se PNG SVART 1162x1010px