Popkorn Nordic 2020 har afholdt 35 koncerter med feedbacksessions og webinarer i Danmark med talentfulde acts fra hele Sjælland på trods af coronaens konstante ulmen.

Coronaen betød dog desværre, at de svenske koncerter blev aflyst, men vi har prioriteret at få læringselementet med også hos de svenske ansøgere. Derfor kører forløbet også i første halvdel af 2021.

Vi afslutter først Popkorn Nordic 2020 med seminar for alle ansøgere den 12. juni 2021 på Kulturværftet. Her modtager de danske og svenske musikacts læring, netværksfacilitering og møder musikbranchen og en platform for at skabe nye samarbejder.

Vinderne af Popkorn Nordic 2020 er Komorebi Garden (DK) og Boys From Heaven (DK), som begge modtager et skræddersyet coachingforløb og får livejobs i Danmark og Sverige.

POPKORN NORDIC 2020 på vegne af Kulturværftet (DK) og The Tivoli (SE), Studiefrämjandet (SE).

Styregruppen: Kulturværftet (DK), Studiefrämjandet Helsingborg (SE), The Tivoli (SE).

YDERLIGERE SAMARBEJDSPARTNERE
Partnere: Mejeriet i Lund (SE), Skånsk Live (SE), Gimle Roskilde, Tapperiet Køge, Loppen Kbh, Richter Gladsaxe, Helsingør Festival, HX Festival (SE), Stars Vordingborg, Slagelse Musikhus, Helsingborg/Helsingør samarbejdet, Studiefrämjandets 9 skånske satellitenheder.

Arrangører

KV LOGO POS
tivoli
studieframjandet

Spillesteder

loppen logo
MEJERIET logga
Gimle logo sort
stars
tapperiet logo
Richter logo Logo Black 1
Musikhus logo sto

Sponsorer

elvaerket logo navn FESTIVAL 1
skansklive logo
SKF logo black CMYK
Hx.se PNG SVART 1162x1010px