Velkommen til koncert på havnefronten

På denne side kan du finde praktiske oplysninger vedr. indgang, adgang, barer, mad og meget andet. Siden opdateres løbende, så kig forbi igen.

Program 2. juli 2022

Kl. 13.30: Indsejling for både med kajpladsbillet begynder

Kl. 18.00: Koncertpladsen åbner

Kl. 19.00: Milling & Molbech – DJ sæt

Kl. 20.00: Koncert: Gasbox

Kl. 21.15: Milling & Molbech – DJ sæt

Kl. 22.00: Koncert: Queen Machine

Kl. 23.30: Koncert-aftenen slutter

Følg med undervejs

Op til og under koncerten kan du her på siden finde live-opdateringer om bl.a. kø-status til de forskellige barer, ændringer i tidsplan mv.
Gem siden som favorit, og kig forbi igen.

Følg begivenheden

Tilmeld dig begivenheden på Facebook, hvor der også postes information om koncerten. Klik her

Sikkerhed

Vi følger sundhedsmyndighedernes vejledninger og sørger for, at der både er god plads og håndsprit-dispensere på pladsen.

Foto- og video-optagelse på dagen

I forbindelse med arrangementet bliver der lavet foto- og video optagelser til brug i vores generelle markedsføringsmateriale til Kulturværftet og Toldkammeret. Optagelserne fokuserer alene på situationsbilleder, hvor enkeltpersoner ikke er i fokus og ikke vil kunne genkendes. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@kuto.dk

Billetter

Er din billet blevet væk? Eller vil du gerne have en version med aktuel dato, så kan du hente den igen ved at logge ind på din profil i menuen “Billetkøb”, som du finder øverst her på siden. Du kan herefter finde dine billetter i fanen “Ordrer”.

Du kan også få hjælp ved at skrive til info@kuto.dk eller ringe til billetten.dk på tlf. 70 20 20 96. Oplys ordrenr. ved henvendelse.

Elektroniske billetter

Pas på miljøet – drop print af billetterne. Du kan nemlig medbringe print-selv-billetter elektronisk på din smartphone.

Skru helt op for skærmens lysstyrke, så vi nemmere kan scanne dine billetter. 

Handicapforhold

Til dig som har købt en kørestolsbillet og/eller deltager med en ledsageordning. Husk at ledsagekort skal fremvises ved indgangen sammen med billetter. Hvis du har købt kørestolsplads med adgang til podie, kan du se på oversigtskortet, hvor podiet er placeret på pladsen. Det er i umiddelbar nærhed af indgang B.

Der vil være adgang til handicaptoiletter i Kulturværftet – benyt indgang ved Spisehuset. Se mere om adgangsforhold m.m., når du besøger Kulturværftet her

Kort over området

Indgange

Der er indgang til koncertpladsen gennem Kulturværftet med adgang fra smøgen mellem Kulturværftet og Hal 14. Se Indgang A markeret på kortet.

Indgang B er kun for gæster, der ankommer i båd. Både kan anløbe pladsen fra kl. 13.30. Bådgæster der ikke ankommer på båden, skal gå ind gennem indgang A og derefter til indgang B, for at få adgang til bådene.

Toiletter

Der er placeret toiletvogne på pladsen foran HAN-skulpturen.
Derudover kan toiletterne i Kulturværftet benyttes. Indgang ved Spisehuset. Her forefindes også handicap-toiletter.

Drikkevarer

Der er to store barer på koncertpladsen – se placering på kortet herover. I barerne kan der købes øl, vand, vin og udvalgte drinks.

Madbaren

Madbaren er placeret lige bag teknikerne på pladsen. Her kan købes lette retter som sandwich, wraps, salater og varm chili con carne. – Altså mad der er nemt at håndtere, selv når man skal stå op og spise. Det er også her du kan købe kaffe.

Derudover kan vi anbefale vores nabo Værftets Madmarked der denne aften har åbent for mad til kl. 21.00 og bar til kl. 23.00.

Klik her for at se en oversigt over nogle af Helsingørs øvrige dygtige restauratører

Praktiske oplysninger

Del med dine venner

Vi anbefaler, at du deler denne information med dem, som du skal være i selskab med. Dermed er I alle klædt godt på til en god koncertoplevelse. Send dem dette link: https://kuto.dk/velkommen-til-koncert/

Lyt til Queen: Bicycle Race mens du planlægger transporten.

Parkering og transport

Da der er flere tusinde gæster til koncert denne aften, opfordrer vi til – så vidt muligt – at lade bilen blive hjemme og derimod gå, cykle eller bruge offentlige transportmuligheder. 

Find mere information om muligheder for transport og parkering, når du besøger Kulturværftet, her.

Husregler

Adgang
Hvis du forlader koncertpladsen, skal du have et armbånd på ved udgangen, hvis du skal ind igen efterfølgende.

Følgende må IKKE medtages:
Våben, glas/flasker/dåser/store beholdere, tasker, fyrværkeri, store kæder eller armbånd med pigge, stole, barnevogne, klapvogne, paraplyer, selfie-sticks og andre større genstande samt egne mad- og drikkevarer. Særligt udstyr i forbindelse med handicap er undtaget.
Der er en bagage-garderobe ved indgang A. Garderobe koster 20 kr.

Siddepladser
Det er IKKE tilladt at medbringe stole på koncertområdet. Der vil være et begrænset antal bænke og borde på pladsen, ligesom der er masser af siddepladser på molen. Der er ikke garanteret udsyn til scenen fra siddepladserne.

Bemærk: Rollator må gerne medbringes – også uden kørestolsbillet.

Adgang for både

Image

Kom sejlende til koncerten i egen båd. Med en kajplads-billet kan I kaste fortøjningerne lige ved koncertpladsen og blive natten over i Helsingørs hyggelige havnemiljø. Jeres båd ligger lige ved siden af det historiske Kronborg Slot, og I kan gå direkte ind på koncertpladsen og deltage i koncerten – kajpladsen gælder til næste dag kl. 11.30.

Indsejlingen skal ske om eftermiddagen på koncertdagen fra kl. 13.30 og forudsætter en gyldig koncertbillet til alle om bord på båden. Alle gæster på båden behøver ikke at ankomme med båden. Der er også adgang til at gå om bord på bådene fra indgang B.

Hvis gæster ankommer til båden før kl. 18.00, skal de bare gå direkte til indgang B. Gå bagom Kulturværftet og scnen, for at komme til indgang B.

For spørgsmål vedrørende havnen og anløb, kontakt venligst Helsingør Havn på tlf. 2531 1080.

Betingelser

  • Kajpladserne er kun for både, der er minimum 10 meter – der gives ikke dispensation pga. sikkerhed.
  • Indsejlingen skal ske om eftermiddagen på koncertdagen fra kl. 13.30.
  • Udsejlingen skal ske senest den efterfølgende formiddag kl. 11.30.
  • Vi garanterer ikke udsyn til scenen fra jeres båd.
  • Der vil kun være begrænset adgang til el i havnen.
  • Alle om bord på båden skal have en gyldig koncertbillet.
  • Medbragt mad og drikke må nydes om bord på båden, men ikke medtages på koncertpladsen.