kuto 1920x1080 Pauline kloshold

Udsolgt: Pauline

Med det anmelderroste debutalbum Noget For Nogen og utallige liveshows i bagagen, drager Pauline rundt i hele landet, på sin intime Klos Hold-tour.

Paulines musik har noget på hjerte. Med sine poetisk drømmende tekster og sit moderne bud på finurlig og eftertænksom pop, har Pauline for alvor fejet benene væk under dansk musik. Der opstår noget magisk i mødet med Paulines musik rundt på de danske scener – noget som hun har glædet sig til at udforske nærmere.

Navnet ”Klos Hold” kommer af Paulines ønske om at kunne give sine fans en ny måde at opleve hendes musik i rum, hvor der er plads til eftertanke og nærhed. Hun får på denne nye landsdækkende turné mulighed for at opleve mange nye mennesker, der alle kommer fra forskellige steder, med hver deres historier og fortællinger. Det er netop dette møde med de danske koncertgængere, som er særligt inspirerende for Pauline.

”Jeg har glædet mig hel ubeskriveligt meget til det her! I lang tid har jeg haft lyst til at prøve at spille for et mindre publikum og undersøge det der sker, når man samles om musikken i mere intime rammer. Jeg elsker at stå på de store scener, men der er også noget ret så fantastisk ved at kunne kigge hinanden i øjnene og mærke, at man deler noget helt særligt.” – Pauline

Med debutsinglen Ny Og Næ fra 2021, der har været Ugens Uundgåelige på P3 og siden en række hitsingle-udgivelser som blandt andre ”Noget For Nogen” og ”At Leve”, har Pauline utvetydigt cementeret sin plads på den danske musikscene. Herudover udgav Pauline også singlen “SOMMER I DECEMBER” med Burhan G i 2022. Hendes debutalbum Noget For Nogen fra 2022 fik stor ros og blev kvitteret med hele fem stjerner fra GAFFA. Samme år drog Pauline på sin første Danmarksturné og er nu klar til at gentage successen, når hun drager rundt i hele landet på sin ”Klos Hold”-tour.

Dato: Onsdag 1. november 2023

Sted: Toldkammeret – Find vej

Tid: kl. 19.15

Døre: kl. 18.45

Pris: 160 kr.

Placering: Unummererede pladser

Varighed: Ca. 1:30

Kategori: Musik /

LF logo solo yellow

Koncerten er en del af Liveforbundet.
Live-koncerter på abonnement.
Opret gratis bruger på liveforbundet.dk

spisekammer logo

Frokost og fællesspisning alle hverdage

toldkammeret hjerte

Kommende koncerter i Liveforbundet

Familiekoncert: Tikke Takke Trio

15. juni 2024 / Liveforbundet

Anne Eltard Kvartet

Torsdag 27. juni 2024 / Koncert i gården / Liveforbundet

Lysdal Band

Torsdag 4. juli 2024 / Koncert i gården / Liveforbundet

Samba Touré (ML)

Torsdag 11. juli 2024 / Koncert i gården / Liveforbundet

Sebastian Wolff Solo

Torsdag 18. juli 2024 / Koncert i gården / Liveforbundet

Grabow & Guldhammer

Torsdag 25. juli 2024 / Koncert i gården / Liveforbundet

Uffe Lorenzen

Tirsdag 6. august 2024 / Koncert i gården / Liveforbundet

Weather Report Project

Torsdag 8. august 2024 / Koncert i gården / Liveforbundet

Kiev Kammerkor (UA)

Torsdag 15. august 2024 / Kirkekoncert i Domkirken / Liveforbundet

Bjarke Falgren Quartet

Søndag 22. september 2024 / Søndagsjazz / Liveforbundet

Rigmor

Onsdag 25. september 2024 / Liveforbundet

Snorre Kirk European Quartet

Søndag 29. september 2024 / Søndagsjazz / Liveforbundet

The Bobby Tenderloin Universe (US)

Onsdag 2. oktober 2024 / Liveforbundet

Marie Fjeldsted

Tirsdag 8. oktober 2024 / Liveforbundet

Wallis Bird (IE)

Tirsdag 29. oktober 2024 / Liveforbundet

Kind mod Kind

Fredag 1. november 2024 / Liveforbundet

Nana Rashid

Søndag 3. november 2024 / Søndagsjazz / Liveforbundet

MERCENARY + Special guest: NAKKEKNAEKKER

Lørdag 9. november 2024 / Liveforbundet

Jacob Bellens

Tirsdag 3. december 2024 / Liveforbundet

Dayyani

Torsdag 20. februar 2025 / Liveforbundet

Koncerten er støttet af

SKF logo black slim

En del af Liveforbundet

LF logo pos horisontal

Ny musik: Pauline + support: Blålyn

Nogle gange kommer der en musiker ind ad døren, som slår benene og øregangen væk under én og rammer direkte i hjertekulen med sin sang. Sådan er det med Pauline, der med sine personlige og poetiske dansksprogede sange sætter musikalske ord på egne tanker og følelser omkring verden og sig selv.

Pauline udgav i april 2021 sin debutsingle Ny Og Næ, der strøg direkte ind som P3s Uundgåelige. En sang bygget på dansk lyrik og kærlige strøg af nostalgi, men med et moderne twist af indiepop. Senere fulgte Pauline op med singlen Noget For Nogen, der ikke har været til at undgå at høre på både P3 og P4.

Siden det hele startede tidligere i år, er opmærksomheden omkring det 25-årige danske talent vokset og vokset, og i kølvandet fik hun sin livedebut denne sommer på en række af landets festivaler til stor begejstring hos publikum.

“Det er med æresfrygt, at jeg for første skal ud os stå på de store scener med min musik, som jeg ellers har siddet og arbejdet med i min lille lejlighed. Glæder mig til at dele mine tekster og en masse energi med nogen. Håber inderligt, der er nogen, der føler sig set, forstået eller måske endda inspireret. Det er det ultimative mål”, fortæller Pauline.

Snart tager hun endnu et skridt på sine spændende musikalske rejse, der bringer hende til Helsingør den 11. november 2022.

Support: Blålyn

blaalyn 1920x1080

Hvor går man hen når akkorderne ikke længere klinger i harmoni, når melodierne ikke længere er at finde på spidsen af tungen og kreativiteten er brugt op? Man må finde tilbage til roden. Der hvor det hele startede. Det første band.

Blålyn er en nydannet kvartet bestående af medlemmer, der efter 8 års pause, har genfundet hinandens venskab og glæden ved musikken. Sproget er dansk og bandet skriver popsange om at være unge mænd sidst i 20’erne, der ofte føler sig som malplacerede, egocentrerede røvhuller. Musikken er energisk og teksterne har et farverigt, finurligt touch der klinger af en dansk romcom fra slut 90’erne.

Bandet spiller deres første show, på selv samme venue de sluttede på for 8 år siden, når de opvarmer for Pauline i Helsingør.

BEMÆRK: koncerten skifter scene til Toldkammeret!!

Dato: Fredag 11. november 2022

Tid: kl. 20.00

Døre: kl. 19.00

Sted: Toldkammeret / Find vej

Pris: 185 kr.

Placering: Ståpladser

Varighed: ca. 1,5 time

Kategori: Musik / Ny musik

spisekammer logo

Frokost og fællesspisning alle hverdage

toldkammeret hjerte

Arrangementet er støttet af

Image