Ny musik: Pauline

Ny musik: Pauline

Nogle gange kommer der en musiker ind ad døren, som slår benene og øregangen væk under én og rammer direkte i hjertekulen med sin sang. Sådan er det med Pauline, der med sine personlige og poetiske dansksprogede sange sætter musikalske ord på egne tanker og følelser omkring verden og sig selv.

Pauline udgav i april 2021 sin debutsingle Ny Og Næ, der strøg direkte ind som P3s Uundgåelige. En sang bygget på dansk lyrik og kærlige strøg af nostalgi, men med et moderne twist af indiepop. Senere fulgte Pauline op med singlen Noget For Nogen, der ikke har været til at undgå at høre på både P3 og P4.

Siden det hele startede tidligere i år, er opmærksomheden omkring det 25-årige danske talent vokset og vokset, og i kølvandet fik hun sin livedebut denne sommer på en række af landets festivaler til stor begejstring hos publikum.

“Det er med æresfrygt, at jeg for første skal ud os stå på de store scener med min musik, som jeg ellers har siddet og arbejdet med i min lille lejlighed. Glæder mig til at dele mine tekster og en masse energi med nogen. Håber inderligt, der er nogen, der føler sig set, forstået eller måske endda inspireret. Det er det ultimative mål”, fortæller Pauline.

Snart tager hun endnu et skridt på sine spændende musikalske rejse, der bringer hende til Kulturværftet den 11. november 2022.

Dato: Fredag 11. november 2022

Tid: kl. 20.00

Døre: kl. 19.00

Sted: Kulturværftet

Pris: 185 kr.

Placering: Unummererede pladser

Kategori: Musik / Ny musik

Arrangementet er støttet af

Image