Natur, kultur og mad
Udsolgt: Smag på årstiden – forår
Onsdag 23. april 2025
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
Tirsdag 6. maj 2025
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
Tirsdag 13. maj 2025
Invasiv spisning
Tirsdag 20. maj 2025
Sansetur i naturen
Søndag 25. maj 2025
Lueenas & Cort Lunde
Mandag 26. maj 2025
KØKKENHACKS: Koldskål
Tirsdag 10. juni 2025
Bålfortællinger
Onsdag 11. juni 2025
KØKKENHACKS: Koldskål
Tirsdag 17. juni 2025
Smag på årstiden – sommer
Onsdag 18. juni 2025
Bålfortællinger
Torsdag 4. september 2025
Smag på årstiden – efterår og svampe
Onsdag 17. september 2025
Sansetur i naturen
Søndag 21. september 2025
Bålfortællinger
Torsdag 9. oktober 2025
Sansetur i naturen
Søndag 2. november 2025
Bålfortællinger
Torsdag 20. november 2025
Smag på årstiden – vinter
Søndag 23. november 2025
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
Tirsdag 6. maj 2025
KØKKENHACKS: Forårsgrønt
Tirsdag 13. maj 2025
KØKKENHACKS: Koldskål
Tirsdag 10. juni 2025
KØKKENHACKS: Koldskål
Tirsdag 17. juni 2025

Helsingør bugner af dygtige fødevareproducenter. Netop disse lokale ildsjæle er i fokus, når vi i video-serien Mad Ud Af Huset besøger vinproducenten, destilleriet, bolchefabrikanten og grøntsagsbonden.
Vores Spisekammer-hjerte slår et ekstra slag for de lokale råvarer. Derfor er det også helt naturligt at dele historierne om de fantastiske produkter og personer bag den lokale produktion.
Så tag med, når vi kører vi ned af de små veje i Helsingør og omegn med ‘Mad Ud Af Huset’.