19. december 2023 kl. 17.30:

Refusion af billetter købt til koncert med Nik & Jay 15. dec. 2023

Som følge af at koncerten med Nik & Jay torsdag den 15. december blev afbrudt, refunderes alle billetter fra den 15. december 2022. Alle billetkøbere har modtaget information direkte.

Sådan foregår det

Billetter, der er købt online, refunderes til det betalingskort, der blev benyttet ved køb.
Pengene vil være på den pågældende konto indenfor 2-4 hverdage.
Bemærk: Selvom man måske har fået nyt betalingskort siden købet, så finder pengene vej alligevel.

Billetter, der er købt i et fysisk billetsalg, eller billetter, der er blevet ombooket fra en anden ordre, bliver efterfølgende kontaktet via e-mail med instruktioner om, hvordan pengene tilbagebetales.
Billetter refunderes ekskl. billetgebyr.

Vigtigt

Hvis man har videresolgt dele af sin billetordre, opfordres til, at man også videreformidler kompensationen til rette modtagere. Kulturværftet kan kun kompensere til den direkte billetkøber eller til de, der har fået ombooket et tredjepartskøb til eget navn.

Spørgsmål kan rettes til info@kuto.dk.linux396.unoeuro-server.com


16. december 2023 kl. 13.30:

Koncerter med Nik & Jay fredag 16. dec. og lørdag 17. december gennemføres som planlagt

Koncerten i går blev desværre afbrudt af sikkerhedsmæssige årsager. Det er nu udbedret og sikkerhedsgodkendt, og derfor gennemføres koncerterne hhv. i aften 16. december og i morgen lørdag 17. december som planlagt.  

”Der er blevet arbejdet intenst i nat og til formiddag på at udbedre salen, der nu igen er sikkerhedsgodkendt af rådgivende ingeniørfirma. Vi glæder os derfor til at se publikum på Kulturværftet, når dørene åbnes i aften og i morgen aften kl. 18.30”, udtaler Søs Krogh Vikkelsøe, leder af Kulturværftet.

Er man gæst til en af de to koncerter, anbefales at kigge forbi Kulturværftets website, hvor man kan orientere sig om indgang, adgang, faciliteter mv. på følgende link https://kuto.dk/velkommen-til-koncert/


16. december 2023 kl. 01.00:

Udmelding om koncerten med Nik & Jay torsdag 15. december

1100 gæster var torsdag aften samlet til en længe ventet koncertfejring af Nik & Jays 20 års jubilæum på Kulturværftet i Helsingør.

Halvanden time inde i koncertaftenen blev festen beklageligvis afbrudt af Kulturværftets sikkerhedspersonale. På dette tidspunkt opdagede man, at der var opstået en forskydning i gulvet foran scenen. Af sikkerhedsmæssige årsager, blev det besluttet at afbryde koncerten. Situationen var på intet tidspunkt farlig eller dramatisk.

”Vi er så super taknemmelige for, at ingen kom noget til i aften, og at alle har det godt. Lige så taknemmelige er vi for, at vi fik mulighed for at feste med jer i 1,5 time – sikke en fest, det glemmer vi aldrig nogensinde! 1000 tak for jer. I er fuldstændig fantastiske. Vi elsker jer,” udtaler Nik & Jay.

”Der arbejdes på en løsning og jeg beklager at vi blev nødt til at afbryde koncerten. Jeg kan kun glæde mig over at der ikke er nogen der er kommet til skade. Alle billetkøbere vil blive informeret direkte” udtaler Søs Krogh Vikkelsøe, leder af Kulturværftet.