Søndagsjazz: Claes Janson & Christina von Bülow Kvintet

Oplev en exceptionelt stemningsfuld eftermiddag i selskab med den folkekære svenske sanger Claes Janson – i sammenspil med en stjernekvintet bestående af fem af Danmarks fineste jazzmusikere under ledelse af saxofonisten Christina von Bülow.

Koncerten præsenterer en række nye svenske sange med tekst af den finlandssvenske digter Åke Grandell, sat i musik af Christina von Bülow, der her har taget sin berømmede melodiske og lyriske sans ind i sangskrivningens verden.

Claes Jansons dybe, varme røst og umiddelbare, naturlige og rørende fortolkninger af sangene kryber ind under huden. Han kan tilegne sig en sang, gøre den til sin egen og derefter levere den direkte til lytterens hjerte.

Sangene bygger videre på en stor kærlighed til den svenske sangtradition med inspiration fra alt fra Bellman til Georg Riedel, Cornelis og Jan Johanson – og har samtidig rødder i den jazz og bossanova, som er de alsidige musikeres udgangspunkt.

De poetiske svenske tekster handler om alt det, der vedkommer os allermest – kærligheden, glæden, sorgen, længslen og ikke mindst naturen, der omgiver os. Resultatet er fjorten sange, der binder os sammen fra hjerte til hjerte og udføres med største indlevelse og varme.


Dato: Søndag 26. februar 2023

Tid: kl. 16.00

Døre: kl. 15.00

Sted: Toldkammeret – Find vej

Pris: 125 kr.

Placering: Unummererede siddepladser

Kategori: Musik / Søndagsjazz

LF logo solo yellow

Koncerten er en del af Liveforbundet.
Live-koncerter på abonnement.
Opret gratis bruger på liveforbundet.dk

Koncerten er støttet af

SKF logo black slim

En del af Liveforbundet

LF logo pos horisontal