AySay

I Luna Ersahins stemme hviler fortællingen om det hele menneske i en sammensat verden. På både tyrkisk, dansk og kurdisk skaber hun i AySay et fascinerende univers sammen med Aske Døssing Bendixen og Carl West Hosbond. I spændingsfeltet mellem Anatoliens musiktraditioner, håndspillede instrumenter og elektroniske produktioner opstår AySays unikke udtryk.

For den aktive lytter er AySays musik farvestrålende, sammenspillet og overraskende. For den dansende lytter vil musikken være medrivende, groovy og opløftende. Og for dem, der bruger musik til en indre rejse, vil Lunas stemme og tekster vise dybde, ærlighed og håb.

Hvis Altin Gün og Annisette satte sig ned og skrev en sang sammen, ville det være lyden af AySay.

Sidste år spillede AySay på Roskilde Festival, P6 Beat Rocker Koncerthuset samt på festivaler i udlandet som Sinsal (Spanien), Arctic Sounds (Grønland), Les Escales (Frankrig), Mundial Montréal (Canada). Dertil har Luna været feature på Tobias Rahims nye album med sangen Kurder i København og tilmed spillet support på hans udsolgte arena-tour.

Senest har AySay vundet i tre DMA Roots-kategorier: Årets navn, Årets album (Su Akar) og Luna Ersahin som Årets komponist. Bandets anmelderroste debutalbum Su Akar udkom i efteråret 2021, og til efteråret 2023 drager de på en stor Danmarks-tour, som tager dem Toldkammeret i november.

Dato: Onsdag 8. november 2023

Sted: Toldkammeret – Find vej

Tid: kl. 19.15

Døre: kl. 18.45

Pris: 105 kr.

Placering: Unummererede pladser

Varighed: Ca. 2 timer

Kategori: Musik /

LF logo solo yellow

Koncerten er en del af Liveforbundet.
Live-koncerter på abonnement.
Opret gratis bruger på liveforbundet.dk

Fællesspisning

Hverdage kl. 17.45

toldkammeret hjerte

Koncerten er støttet af

SKF logo black slim

En del af Liveforbundet

LF logo pos horisontal