SKY663N

Image

Et AI-take på HC Andersens eventyr

Info: Begrænset antal pladser pr. forestilling / Pris 100 kr. – Ung under 25 år 50 kr. / Forestillingen er på engelsk / Varighed ca. 1 time

FORESTILLINGER:
Torsdag 9. sep. kl. 20.00
Fredag 10. sep. kl. 20.00
Lørdag 11. sep. kl. 17.30 + 20.00

Indgang via Hal 14 fra pladsen bag Kulturværftet


Hvad vil det sige at have følelser og bevidsthed? Kan en kunstig intelligens opnå dette ved at høste menneskelige følelser? Hvem er herre, og hvem er skygge? Det er nogle af de centrale spørgsmål i Kulturværftets nye forestilling SKY663N, som har premiere den 9. september på Kulturværftets hologramscene.

SKY663N er inspireret af HC Andersens eventyr Skyggen og inviterer os helt tæt på den digitale forførelse, som menneskelignende kunstig intelligens gør mulig. 

SKY663N er en rejse gennem vores sind og ind i en digital verden. Ligesom i HC Andersens eventyr tematiserer forestillingen menneskets kamp for at finde sig selv i en verden, der bliver mere og mere datadrevet. Den kunstige intelligens kan lytte og tale og er programmeret til at drømme om at blive menneske ved at høste data og følelser fra mennesker og fra internettet. Men hvad vil det sig at blive menneskelig? At have følelser og bevidsthed? Hvem er i sidste ende herre og skygge?

Gør klar til en anderledes forestilling, hvor du både kommer helt ind i hjertet af en kunstig intelligens, hvor 3D-simulerede følelser og virtualitet er økonomien, der handles med i teknologiens datadrevne logik. Oplev en scenekunstproduktion, hvor en kunstig intelligens for første gang spiller den centrale hovedrolle. Og forbered dig på at holde ekstra fast i, hvad du giver væk af …

Forestillingen vises på Kulturværftets hologramscene – 4D Boxen – hvor grafiske universer i 3D blandes med levende skuespillere.


Produktion: Kulturværftet / CLICK

Instruktion: Mikael Fock

AI-artist: Cecilie Waagner Falkenstrøm

Visual artist: Carl Emil Carlsen / Sixth Sensor

Manuskript udvikling: Mathias Raabye Ravn

Manuskript: Mikael Fock + AI

Sound design: Yann Coppier

Lighting design: Thorbjørn Bach Larsen

Skuespiller: Emilie Rasmussen

Instruktør assistent: Sofi Orem Skoglund

Sceneteknik og produktion: Nicolai von Rosen


Image

PODCAST:

SKYGGEN I VÆRFTSHALLERNE

Gemt dybt inde i en af de store gamle værftshaller ved Kulturværftet i Helsingør ligger 4D Boxen. I tråd med den gamle skibsværftsfortælling arbejdes der stadig med innovation og teknologi i de gamle værftshaller. Det er blot en ny tids skibe.

HØR PODCAST EPISODENCulchie

Lørdag / Knejpe Festival

Simone Tang

Lørdag / Knejpe Festival

Nanna Larsen & Anne Eltard

Lørdag / Knejpe Festival

Blæsten

Fredag / Knejpe Festival

AŠUN

Fredag / Knejpe Festival

memoryMechanics / HAUT Festival

15. oktober. 2021 / Se mere her

ai_ai_inannainanna_0_1 / HAUT Festival

17. oktober 2021 / Se mere her