Forpagter søges til cafeen Spisekammeret i kulturhuset Toldkammeret

Spisekammeret – Toldkammerets hjerte: Spisekammeret har fokus på, at det gode måltid er mere end den mad, vi spiser. Det kan være en oplevelse, der skærper sanserne og vækker vores følelser. Måltider samler mennesker, udvikler relationer og styrker vores fællesskaber. Gode måltider er livskvalitet. Spisekammerets køkken og cafedríft udgør kulturhusets hjerte og repræsenterer værtskabet og måltidet som helt centrale stemningsgivere i kulturhuset.

Kundesegmentet: Der er tale om et levende kulturhus med op til 39.000 gæster årligt, som bruger Toldkammeret i forbindelse med kulturprogram, mødeaktivitet og konferencer. Dertil er der mulighed for at vækste gennem service og forplejning i sommersæson målrettet Helsingørs mange turister. Der er ligeledes et potentiale i forbindelse med selskaber og cafedrift i weekender, helligdage og øvrig feriesæsoner.

Frister og yderligere information: 

Interesserede kan ansøge til og med 23. april 2023, med mulighed for overtagelse fra 1. juni 2023.

Se beskrivelse af den fulde udbudsprofil og bilagsliste her

TK gaarden foto monica 16 9 1 edited

Potentielle ansøgere vil blive inviteret ind til en samtale med udgangspunkt i Toldkammerets kerneopgave. I jeres ansøgning ønsker kulturhuset Toldkammeret at få indblik i relevante referencer og erfaringer. I kan endvidere fremsende jeres egen vision og en motiveret ansøgning.

Kontakt: Sebastian Ekelund  via mail sek64@helsingor.dk eller telefon 41869419.