Få billetter: Sko/Torp

Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år. – Og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år. 

Mange af os har været med fra starten i 1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet On A Long Lonely Night. En udgivelse, der med et salg på flere end 200.000 eksemplarer satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum.

Sko/Torp var et af 1990’ernes absolutte største danske orkestre bl.a. fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. For Sko/Torp handler det hele om det organiske og gennemarbejdede.

Derfor er debutens sange uopslidelige og står lige så flot i dag som dengang. Get Ready, Loser’s Game og ikke mindst titelsangen On A Long Lonely Night er skrevet ind i den danske musikhistorie, og Sko/Torp har aldrig haft problemer med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits. Som Søren Sko siger: ”Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så selvfølgelig spiller vi dem.”

Netop respekten for publikums ønsker er meget sigende for Sko/Torp. De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange, men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse. Det gør bandet ved at præsentere noget nyt med sange, som er indspillet sideløbende med den omfattende turnévirksomhed.

Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on going tour på landets mange spillesteder. ”Der er for få sange i dag, hvor man kan høre, at det er levende mennesker, som spiller. Vi vil have, at det skal lyde godt og organisk,” siger Søren Sko.

Dato: Lørdag 24. februar 2024

Sted: Kulturværftet – Find vej

Tid: kl. 20.00

Døre: kl. 19.00

Pris: 305 kr.

Placering: Nummererede siddepladser

Kategori: Musik

SKF logo black slim