Sanne Salomonsen: Music & Stories

Gennem årtier har Sanne Salomonsen rørt publikum med sin sang og sine musikalske superkræfter. Ikke kun i Danmark men i hele Norden. Derfor glæder vi os også til at præsentere Sanne som en del af vores musikalske samarbejde med Helsingborg i showet Music & Stories på Clarion – Sea U i Helsingborg lørdag den 10. februar.

Sanne Salomonsen har været en fast del af det musikalske lydtæppe i Sverige, siden hun i 1988 fik sit store gennembrud ’hinsidan’. Den enorme succes, der fulgte i kølvandet på nummeret Den jeg elsker, og som bibragte hende en Grammy, var i det svenske kickstarten på såvel omfattende liveturneer, tv-optrædender og airplay.

Mellem 1985 og 1992 var Sanne gift med den svenske kunstner og sangskriver Mats Ronander, og Sanne har selv udtalt, at hun betragter sig selv som en svenskofil og føler sig delvist som svensk.

At Sannes stjerne lyser klarere end nogensinde hos vores svenske broderfolk blev senest bekræftet, da hun i efteråret 2023 medvirkede i tv-programmet So mycket bättre – den svenske pendant til vores egen Toppen af poppen.

Det kommende show i Helsingborg er premieren på Sannes svenske turne og bliver en stemningsfuld aften der forener Sannes mange hits og historierne bagom.

Følg artisten

Dato: Lørdag 10. februar 2024

Sted: Hotel Clarion Sea U i Helsingborg

Tid: kl. 19.00

Døre: kl. 18.00

Pris: 595 SEK

Varighed: Ca. 2 timer

Placering: Siddepladser

Kategori: Musik

Præsenteres som samarbejde mellem:

KV LOGO POS
thetivoli logo sort

Arrangementet er støttet af:

SKF logo ENG black RGB 249x300 1