Kickstart Krydsfeltet med Ung Kult

Hvordan skaber vi et ungefællesskab med plads til dig? Lørdag den 4. november kickstarter vi sammen med Ung Kult idéen om Krydsfeltet: et nyt ungeområde i Kulturværftet med fokus på repræsentation.

Program for dagen

14.00-14.15Åbningstale ved Michael Mathiesen (C), formand for Kultur- og Turismeudvalget i Helsingør Kommune + navnerunde
14.15-14.45Vi åbner op for temaet og lærer hinanden lidt bedre at kende
14.45-15.00Introduktion til Meleret Melanin og Krydsfeltet
15.00-16.30Workshop faciliteret af Meleret Melanin om rum med repræsentation, tilgivelse og sårbarhed

Restage (Mino Ung og Dansk Live) understøtte samtalerne med deres skarpe råd om usynlige barrierer
16.30-16.45 Pause
16.45-17.30 Koncert og talk med AySay
17.30-19:00Fællesspisning og hygge

Vi slutter dagen af med en lækker buffet og hygge. Hvis man har brug for at gå før eller møde senere op, er det helt ok.

Det hele er helt GRATIS og åbent for alle (også dig der bare er nysgerrig), men husk at tilmelde dig, så der er mad nok til alle.

Tilmelding til aftensmad skal ske senest torsdag 2. november. Hvis du ikke har nået at melde dig til aftensmad, er du stadig velkommen til resten af arrangementet.


Krydsfeltet er for dig, der savner et fællesskab med andre unge, der også kan lide at skabe kultur, f.eks. musik, poesi, kunst, standup eller aktivisme. Måske fordi du ikke føler dig særlig velkommen i den slags fællesskaber.

På dagen vil du møde medlemmer af netværket Ung Kult, der tæller over 50 kulturskabende ungemiljøer på landsplan. Sammen skal vi åbne op for ærlige snakke og workshoppe drømmen om en mere inkluderende ungekultur med det ungestyrede fællesskab for mixet-afro-danskere: Meleret Melanin.

Du kommer også til at møde fem unge fra Restage, et samarbejde mellem MinoUng og Dansk Live. De unge eksperter vil deltage i workshoppen og understøtte samtalerne med deres skarpe råd om usynlige barrierer.

Om eftermiddagen skal vi opleve Luna Ersahin fra bandet AySay – måske har du set hende på Orange Scene eller i hendes nye musikvideo:

Luna vil ikke kun synge for os, men også fortælle os om sine egne oplevelser med at deltage i ungekulturen og etablere sig i musikbranchen.

Dato: Lørdag 4. november 2023

Tid: 14.00-19.00

Pris: Gratis – kom og gå som du vil – men hent gratis billet for tilmelding.

Døre: Du er velkommen fra kl. 13.30

Varighed: 5 timer

Sted: Kulturværftet – Find vej
Lille Scene

Du finder Lille Scene ved at gå op ad trappen ved caféen og derefter videre op ad trappen til 2. etage. Du kan også benytte elevatoren fra stueplan og til 2. etage.

Bemærk: Hvis du har nogle særlige behov, spørgsmål eller bare er nervøs for at møde op, kan du sende en mail til: cl@ungkult.dk — så løser vi det sammen!

Ung Kult plakat

Arrangementet er støttet og muliggjort af:.

KV LOGO POS
UNG KULT logo sort
tuborgfondet black
NordeaFonden Logo Payoff Black RGB