Hanne Boel Trio+

I starten af 2024 udgiver Hanne Boel et nyt album med 10 sange, som netop afspejler den nye trio+, og repertoiret bestående af nye sange, fortolkninger af Hannes ældre sange og fortolkninger af andres sange. 

Efter en årrække hvor Hanne Boel har dykket dybt ned i sin akustiske trio med to guitarister og et stilfærdigt udtryk, skruer hun nu lidt op for armbevægelserne ved at udvide trioen med et par musikere bl.a. en trommeslager/percussionist og en pianist/trompetist. Der er stadig lagt vægt på inderlighed, groove , stærke kor og Hannes sang i centrum. Sangene vil være et bredt udvalg af velkendte sange fra 80erne og 90erne blandet med nye sange og nye fortolkninger af Hannes yndlingssange fra det tyste inderlige til det groovede bluesy.

Hanne Boel udgav i 2020 det anmelderroste album ’Between Dark and Daylight’, som fik roser med på vejen fra Politiken, Ekstra Bladet, GAFFA og Nordjyske Stiftstidende med både 4 og 5 stjerner. Siden kom i 2021 albummet ’Kopi’. Hannes første album på dansk, hvor hun fortolker klassikere fra nyere dansk musik, som f.eks. ”Hurtige Hænder”, ”Frit Land” og ”Uden Forsvar”.

Dato: Lørdag 9. marts 2024

Sted: Kulturværftet – Find vej

Tid: kl. 20.00

Døre: kl. 19.30

Pris: 360 kr.

Placering: Nummererede siddepladser

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause.

Kategori: Musik

HanneBoel grid 1080x1350
SKF logo black slim