Blæst + support: Dahlin

På en af de første forårsdage i ’24, kan du glæde dig til Blæst, der lægger vejen forbi Kulturværftet.

Blæst har på mange måder taget Danmark med storm med hits som Lad Mig Gå, Sover Du Nu, P3s Uundgåelige Ego, kæmpehittet Juice, som også modtog P3 Guld Lytterhittet, All In feat. Lamin og senest Videre, som hele efteråret har været en af de mest spillede sange på dansk radio.

EP’en Stiv Kuling udkom sidste år og var længe et af de mest streamede værker i Danmark, ligesom det blev fremhævet på flere mediers lister over årets album.

Selvom bandet endnu er forholdsvis unge på den danske musikscene, har de allerede spillet på flere af landets største scener og festivaler. Bl.a. fik de i 2023 æren af at åbne den ikoniske hovedscene, Orange Scene med en koncert, der blev den bedst besøgte åbning af Orange Scene nogensinde med mere end 70.000 publikummer.

Glæd dig til Blæsts store danske popsange, funky rytmer og Fernanda Rosas karismatiske vokal på de opløftende melodier, når bandet giver koncert på Kulturværftet 2. marts.

Følg artisten

Support: Dahlin

Dahlin / Foto: Agnete Schlichtkrull
Foto: Agnete Schlichtkrull

Følg artisten

22-årige Dahlin, eller Marie Dahl Jakobsen, som hun rigtigt hedder, tog for alvor hul på musikeventyret i 2021, da hun flyttede fra hjembyen Struer til København.

“Jeg tog i studiet med min producer, og vi prøvede at lave en upbeat sang om en bytur, men det fungerede slet ikke. I stedet satte jeg mig over til et gammelt flygel, og så føltes det næsten, som om den her sang kom ud af mig, helt af sig selv”, fortæller Dahlin om ‘Boycut’, som hun er udvalgt til KarriereKanonen med.

– Den handler om at forsøge at skubbe sorgen efter en brudt kærlighedsrelation fra sig, men at den alligevel sniger sig ind på en, lige meget hvor man er henne.

Dahlin beskriver sin musik som R&B-inspireret pop på dansk, som er lidt ligesom en irriterende men omsorgsfuld ven, der insisterende spørger, hvordan man egentlig har det.

Dato: Lørdag 2. marts 2024

Sted: Kulturværftet – Find vej

Tider:
kl. 20.00: Support: Dahlin
kl. 21.00: Blæst
Døre: kl. 19.00

Pris: 295 kr.

Placering: Ståpladser

Varighed: Ca. 2,5 time

Kategori: Musik

support DAHLIN
SKF logo black slim