Sommeren kommer til at summe af hygge, syde med madoplevelser og simre af stemningsfulde kulturoplevelser på Kulturværftet og i Toldkammeret. Hvad enten du er lille eller stor, ung eller ældre, dig selv eller sammen med flere, så er der masser af oplevelser i vente.

Koncerter i gården og dans på kajen

Nogle af den danske og nordiske musikscenes betydende artister kigger forbi, når Toldkammergården atter lægger intim og stemningsfuld ramme til sommerens gårdkoncerter. På programmet er bl.a. Lucky Lo, Abekejser, Døssing og Cecilie Strange Quartet. En anden kvartet – Cuarteto Tangarte – er på spil, når vi lørdag den 10. juni byder på Tango på Kajen med livemusik, tangoundervisning og DJ med Kulturhavnen og Kulturværftets Store Scene som setting.

Kreativitet for alle aldre

I sommerferien byder Billedskolen på et tætpakket program med kurser og kreativt værksted og Hyg & Byg. Der venter energifyldt skandinavisk folkemusik, når orkestret Bragr kigger forbi med sjove musikfortællinger og anekdoter om gamle spillemænd, tidligere tiders overtro og nordisk mytologi. Og så kommer kreativiteten også i spil på Sommerhøjskolen i uge 28, hvor kursisterne får mulighed for at fortælle deres egen personlige historie i et lyd-bearbejdet podcast-format.

Smag og sans sommeren igennem

Alle hverdage byder Spisekammeret på de hyggelige fællesspisninger. Er man mere til kulinariske eventyr i naturens spisekammer, er der rig mulighed for at smage på lokalområdet med de populære sanketure. I Toldkammergården laver vi bålmad for børn, og endelig kan du hacke dig til snedige køkkenskills med vores korte madlavningskurser – Køkkenhacks.

Find hele sommerprogrammet, menuer og åbningstider på kuto.dk/sommer

Gratis arrangementer >> https://kuto.dk/SOMMER/#gratis

Familie-aktiviteter >> https://kuto.dk/SOMMER/#familie

Sommerkoncerter >> https://kuto.dk/SOMMER/#koncerter

Noget at spise >> https://kuto.dk/SOMMER/#mad

Billedskolens aktiviteter >> https://kuto.dk/SOMMER/#billedskole

Danse-events >> https://kuto.dk/SOMMER/#dans

Sommerens kurser >> https://kuto.dk/SOMMER/#kursus

Sommerhøjskole >> https://kuto.dk/arrangementer/sommerhojskole/