Har du lyst til at krydre efterårsferien med madoplevelser? Mad og råvarer er i centrum i efterårsferien på Kulturværftet og Toldkammeret. Her byder programmet på alt fra sanketure, fællesspisning og krabbefiskeri til madlavning og spil-og-spis-aftener. Naturligvis står den også på masser af musik, kreative workshops og lyttesalon. Se hele programmet på kuto.dk/efteraar

Madlavning og sanketure

Tag med ud i naturen, når vi sammen med sankeinstruktør, Mette Maulitz fra Sanketossen går på sanketur og efterfølgende sammen tilbereder og spiser fangsten. Sanketur, mandag 17. okt. Kom med i køkkenet inden Fællesspisningen og få tips, tricks og køkkenhacks. I efterårsferien dykker vi ned i en rigtig efterårsklassikker, når vi tager et kig ind i verdenen af svampe. Vild Mad, tirsdag 18. okt.

Krabbefiskeri og efterfølgende suppe

Glæd jer til en van(d)vittig sjov og hyggelig dag på havnefronten ved Kulturværftet, når vi i samarbejde med Øresundsakvariet først fanger krabber og siden laver krabbesuppe på bålfad. Entreen er gratis. Krabbefangst & krabbesuppe, onsdag 19. okt. Hverdagsaftener er fællesspisningen rammen om hyggelig mad og samvær i Toldkammeret. Prøv også Spil & Spis, hvor der er brætspil efter fællesspisningen. Spil & Spis, torsdag 20. okt.

Tegn, mal og re-design

Tag familien under armen og mal flotte dot-mandalaer på gamle LP’er eller natursten. I Toldkammerets store sal dækker vi op med maling, LP’er og masser af hygge, til en sjov og meditativ maleaktivitet. Mandala-workshop, tirsdag 18. okt. Skal den gamle frakke forvandles til en taske? Eller bukserne pyntes på ny? Til Re-design-søndag er det kun kreativiteten, der sætter rammerne for håndarbejdet. Re-design søndag, 23. okt.

Koncertnostalgi og danseaften

Der er genhør med musikalske klassikere på flere planer i efterårsferien. Dodo & The Dodo’s, Drori Hansen Furniture og Marie Key står for koncerterne, og til Instant Disco sikrer DJ Henrik Milling masser af disco-hits, når der skal danses. Og er man til endnu mere langtidsholdbar musik-nostalgi, så er Vinylmessen i Toldkammeret et sikkert valg. Dodo & The Dodo’s, lørdag 15. okt., Marie Key, torsdag 20. okt., Drori Hansen Furniture, lørdag 22. okt., Vinylmesse, 30. okt.

Faktaboks:

Find hele efterårferie-programmet på kuto.dk/efteraar der også giver overblik over feriens aktiviteter med fri entré.