Lørdag den 2. juli står i den absolutte rock-nostalgis tegn, når Queen Machine står klar til at forkæle publikum med legendariske Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og så er det jo godt, at natten er lys og lang i juli.

Gasbox starter festen

Allerede kl. 20.00 går et andet fejret band på den store scene på havnefronten foran Kulturværftet, når Gasbox træder op. Med stor respekt spiller og synger de sangene, som har gjort Gasolin til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde.

Milling og Molbech – aftenens DJs og værter

Til at binde aftenen sammen har Kulturværftet entreret med de to musikelskere (og –nørder) der om nogen er inde i deres materiale, når vi taler musik og ikonisk musikhistorie. Henrik Milling og Nicolai Molbech, som mange vil kende fra bl.a. P4’s Fonk! Det er lørdag, og fra live funk-casten Let’s Groove, sørger for, at vi kommer musiksikkert gennem en festlig aften.

Programmet 2. juli

Kl. 18.00 – koncertpladsen åbner

Kl. 19.00 – Milling & Molbech DJ-sæt

Kl. 20.00 – Gasbox

Kl. 22.00 – Queen Machine

Kl. 23.15 – Koncert slutter og plads lukker

Om Queen Machine

Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og ti år senere rejser Queen Machine land og rige rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv – foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.

Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet. En vaskeægte succeshistorie, men bandet er dog på ingen måder mætte. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højdepunkter og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere.

I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske verdens bedste bud på Freddie Mercury.

Om Gasbox

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter – først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner, der har spillet flest koncerter på dansk jord, og musikken lever videre.

Danmarks bedste Kim Larsen-sanger, René Hejdmann, både lyder som og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror, det er løgn. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (lead-guitar), Jan O Thomassen (bas) og Johnny Kolstrup (trommer).