INFO

 • Pris: 360 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet
 • Tid: 11. December 2021 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Veronica Maggio (SE)

Info: Ståpladser

Anbefalet alder: Hvis man er under 13 år, skal man være i selskab med en voksen.

Sikkerhed og regler lige nu: kuto.dk/sikkerhed


Veronica Maggio aktuel med ny musik og koncert på Kulturværftet

Veronica Maggio er siden debuten i 2006 blevet rost til skyerne af journalister og fans, har vundet alle de priser, der kan vindes og opnået utrolig kommerciel succes med sine seks anmelderroste albums, Alle albums er gået platin og over 1 milliard streams. Hun er uden tvivl en af Sveriges største kunstnere og en sand ”popdrottning”. Nu udgiver hun et helt nyt album og tager på en længe ventet turné, der bringer hende til Kulturværftet 11. december.

I 2019 udkom albummet “Fiender är tråkigt”, der straks blev en succes blandt både fans og kritikere, med singlerne ”Tillfälligheter” og “Kurt Cobain” m.fl. Da Veronica skulle optræde med albummet, overtog hun Gröna Lund i Stockholm tre nætter i træk, noget der aldrig var blevet gjort før. I løbet af tre magiske aftener kom der i alt 51.000 mennesker, hvilket blev en ny publikumsrekord for Grönan (Louis Armstrongs koncert i 1962 havde den gamle rekord på 35.000 besøgende).

Nu er Sveriges ukronede pop-dronning atter aktuel med ny musik. Singlen ”På En Buss” er netop udkommet og den 29. oktober udgives hendes syvende album ”Och som vanligt händer det något hemskt”.

”Jeg har været på eller af en turbus så mange gange og været usikker på, om jeg længtes efter at tage afsted eller hjem. Jeg har været i en festivalrus med glitter og tåregas i luften og græd uden at være sikker på hvorfor. Min nye single “På en buss” handler om, når man ser tingene tydeligt for en gangs skyld”, siger Veronica.

Nu er det altså klart, at hun skal på en lyn-booket turné i december som også bringer hende på et eksklusivt Helsingør besøg på Kulturværftet den 11. december.


VIGTIG INFORMATION INDEN DIT BESØG

 • Medbring gyldigt coronapas
  Alle personer på 15 år eller ældre skal fremvise coronapas iht. gældende retningslinjer.
  Der er kun adgang med gyldigt coronapas. Vi opfordrer til, at du downloader app’en “Coronapas” på forhånd.
  Find nærmeste test-sted her

Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem The Tivoli, Helsingborg og Kulturværftet, Helsingør

Se flere koncerter på The Tivoli, Helsingborg: thetivoli.se
Følg på The Tivoli på facebook

 • Arrangeret af:
 • Arrangeret af:
 • Støttet af:
 • Støttet af: