Flabede punchlines, eksplosive beats og masser af bars og badass-attitude flød fra scenekanten ved sommerens største udendørskoncert ved Kulturværftet, hvor omkring 1000 koncertgæster var samlet til fem timers musikfest.

Lørdag den 12. august fyrede Kulturværftet op for festen på havnefronten med et nyt koncertformat. På scenen og bag mixerpulten var flere navne fra den danske rap- og hip hop-scenes stjernehimmel som Nina Marie Lange, Specktors, Figi, Sigurt, Josie Amadonna og Gobs. Hovednavnet ICEKiid, der bl.a. står bag kæmpehittet ErruDumEllaHvad, rundede den musikalsk tætpakkede aften af.

”Siden vi annoncererede de første navne i maj, har der været fint tempo på billetsalget. Det bekræfter, at vi med lineup’et har ramt en stor interesse hos koncertpublikummet både inden for kommunegrænsen og også et bredere publikum i Nordsjælland og ind mod København”, udtaler Kulturværftets musikredaktør Rasmus Schrøder.

Koncertaftenen trækker bl.a. på inspiration hentet i Kulturværftets samarbejder med HHX og UNORD, og lørdagens store tilslutning til denne type lineup lægger nye spor ud for lignende events fremover.

”Original stil, skarpe tekster og stramme beats – aftenens lineup af kunstnere viste hver deres unikke tilgang til musikken og gav en uforglemmelig oplevelse, der peger ind i fremtiden”, siger Rasmus Schrøder.  

J1A0303 copyGOBS KUTO foto thinkalike