Freddie Mercury ville være fyldt 70 år i 2016, og det giver anledning til at ære den storslåede sanger og show-man med det næstebedste til Queen, nemlig Queen Machine. Bandet med forsangeren Bjarke Baisner i front folder et sandt musikalsk festfyrværkeri ud, når de i allerhøjeste gear gæster Kulturværftet med deres Celebration Tour til marts.

Queen Machine skruer igen op for musikalsk vellyst og visuelle effekter i en kæmpe fejring af Queens spektakulære univers. Fra storladne megahits som ’We Will Rock You’ og ’I Want To Break Free’ over de følelsesladede ballader som ’Somebody To Love’ til dem, der bare skal være der, som ’Bohemian Rhapsody’ og ’We Are The Champions’. Queens univers spænder over et væld af de helt store sange og et medrivende show, og Queen Machine er i verdensklasse, når det gælder disciplinen at formidle dette og levere en total-showoplevelse til publikum.

Queen Machine er i musikalsk topform og fulde af inspiration, efter at de sidste år selv oplevede en Queen-koncert med flere af de originale Queen-medlemmer. Forsanger Bjarke Baisner havde, som én af ganske få, æren af at trykke de originale bandmedlemmer i hånden, og det siger en hel del om Queen Machines internationale niveau.

Facts:

  • Queen Machine har spillet side 2008 og leverede i 2015 koncert nr. 250
  • Queen Machine er et af landets mest populære tribute-bands
  • Queen Machine har gennem koncerter og aktiviteter samlet ca. 360.000 kr. ind til AidsFonden
  • Da Queen Machine spillede på SmukFest i 2014, havde de en række topløse pige til at cykle på scenen under nummeret Bicycle, som en henvisning til den originale musikvideo
  • Queen har solgt op mod 200 millioner plader på verdensplan
  • Forsanger Freddie Mercury døde af Aids i 1991, han ville være blevet 70 år i 2016

KONCERTINFO – BILLETSALGET STARTER DEN 3. NOV. 2016 KL. 10.00
3. marts 2017 kl. 20.00 / Kulturværftet / Store Scene / Stående / 240 kr.