Der er lagt op til masser af julerier på Kulturværftet og Toldkammeret. Tag på kunst- og designjulemarked i Toldkammeret, oplev storslåede korværker og julekoncert på Kulturværftet – og skræddersy julegaverne med inspiration fra vores kulturkalender.

Storslået korkoncert med Dekorum og DUVE

December indledes med en helt særlig kor-koncert søndag den 3. december, når de to kor Vokalensemblet Dekorum og Det Unge Vokalensemble (DUVE) mødes for at opføre tre store værker fra det 20. århundrede skrevet for dobbeltkor. Oplev de smukke værker; Frank Martins Messe for dobbeltkor og Herbert Howells’ Requiem samt Ethel Smyth: Komm, süsser Tod.

Kunst- og designjulemarked

I december slår vi dørene op for et nyt kunst- og designjulemarked i Toldkammeret. Her kan du opleve et udvalg af keramik, smykker, grafik, tøjdesign skabt af bl.a. kunst-studerende fra BGK Artlab. Markedet åbner fredag den 15. december, hvor der vil være DJ og studenterbar og herefter er der dagsåbent hele weekenden.

Traditionsrige koncerter forsætter  

De festlige – og tilbagevendende – koncerter med hhv. Luftens Helte og Beverly Hills Orchestra er naturligvis også at finde i kalenderen i år. De musikalske klassikere fra film som Løvernes Konge, Frost og Junglebogen kan opleves søndag den 17. december, og ti dage senere sætter BHO gang i festen på Toldkammeret 3. juledag.

Gavekort – skræddersy julegaverne

Trænger kæresten til et madlavningskursus?  Skal vennerne forkæles med en fælles koncertoplevelse til sommer? Skal storesøster lære at lave podcast? På kuto.dk/jul finder man masser af inspiration til årets julegaver. Og er det svært at vælge, er det naturligvis altid muligt at booke et gavekort til en kulturoplevelse.

Læs mere på www.kuto.dk/jul