Til efteråret kan publikum opleve – gøgleren over dem alle – Erik Clausen på slap line på Kulturværftet med showet ’Fra den ene hjernehalvdel – til den anden’. Erik Clausen byder den 9. november publikum i Helsingør velkommen ombord i sit højt flyvende univers.

Han spreder vingerne ud og tager publikum med en tur ud i gøglerens verden, hvor han vender alle ting på hovedet. Om ikke andet, så vender han tingene på vrangen. Stiller spørgsmålstegn ved den stærkt opreklamerede normalitet og stiller lighedstegn mellem mænd og kvinder, absolut til kvindernes fordel, når Clausen gennemgår, hvordan Vorherre havde det, da han skabte henholdsvis manden og kvinden.

– Det bliver et show på fuld speed, for Erik Clausen er ikke en del af den såkaldte ’ældrebyrde’. Clausen vil med sin lange livserfaring i bagagen øse forskellige anekdoter ud over publikum med risiko for humoristiske bivirkninger og risiko for at man kan kende sig selv, mand eller kvinde, ung eller gammel, lover Mona Laustsen.

Showet, som Clausen kalder Fra den ene hjernehalvdel til den anden, går ud på at forene de to halvdele, der normalt lever adskilt. Som et par i en separation, som et par i en total krise, som et par, der hele tiden er i terapi. Om ikke andet, så vender han tingene på vrangen. Stiller spørgsmålstegn ved den stærkt opreklamerede normalitet. Det bliver en Clausen på slap line … meget slap.

SALGSSTART: 26. MAJ, KL. 10.00 

9. nov. / Kl. 20.00 / Kulturværftet / Store Scene / Num. siddepladser / 230 kr. inkl. gebyr