Det er ikke kun fra musikken på scenerne i Kulturværftet og på Toldkammeret, der lyder særdeles savnede takter. Også tilslutningen blandt publikum er atter opadgående – noget der lige så stille spores i såvel billetsalg som i opbakningen til husenes mange fællesskaber, der bl.a. tæller hverdagenes fællesspisning, foredrag, quizzer og billedskolehold.

Koncerter, foredrag, fællesspisning, workshops, scenekunst, lytte- og læsesaloner, comedy. Selvom kalenderen siger efterår, er der lysere tider på vej for kulturgængerne. Der venter gæsterne på Kulturværftet og i Toldkammeret et bredt og varieret program i efterårssæsonen.

”Som kulturhus er vi er kommet ud på den anden side af pandemien og ser ind i et efterår og et program, der nærmer sig en rekord i udbud af events og arrangementer. Tilslutningen blandt publikum er atter opadgående – noget der lige så stille spores i såvel billetsalg som i opbakningen til husenes mange fællesskaber, der bl.a. tæller hverdagenes fællesspisning, foredrag, quizzer og billedskolehold. På Kulturværftet og Toldkammeret ser vi nu frem til at atter at byde indenfor i vores huse, scener og køkkener og til atter at kunne byde på glædelige gensyn med kulturen og hinanden,” udtaler konstitueret leder af Kulturværftet og Toldkammeret, Søs Krogh Vikkelsøe.

Et stærkt koncert-lineup

Internationale stjerner som guitarlegenden Lee Ritenour og de svenske superstjerner Atomic Swing kan opleves i et tætpakket koncertprogram, hvor også lokale stemmer som bl.a. Stig Skovlind & Kaffeorkestret og Signe Svendsen er i koncertkalenderen. Endnu er der også billetter til nogle af musikscenes stjerneskud med internationale ambitioner som bl.a. Calby, Scarlet Pleasure og Lydmor. Glædelige gensyn venter også med stærke klassikere som Jesper Binzer, Ida Corr og Lis Sørensen.

Comedy for fulde sale

Trænger man til at strække smilebånd og træne lattermusklerne byder efterårsprogrammet på masser af comedy. Her kan man bl.a. glæde sig til Christian Fuhlendorffs show Det Sjovt, Adam og Nohas Farvel & Tjak, Linda P med Sabotagehunger og debatainer Sanne Søndergaards spidende satire i showet Selvsær.

Lyttesaloner og foredrag

I efteråret fortsætter de populære lyttesaloner, hvor gæsterne bl.a. kan glæde sig til at komme bagom og møde folkene bag legendariske Radio Rita, R8DIO, Mors afskedsbrev og Tværs. Og er man til det talte og skrevne ord, byder programmet bl.a. på et møde med Oscar-vindende Thomas Vinterberg, forfatteraftener i Toldkammeret, Words-aftener samt NORD Nordisk Litteraturfestival.

Fællesskaberne venter

Kultur skaber fællesskaber – og fællesskaber skaber kultur. På Kulturværftet og Toldkammeret glæder vi os over at være tilbage med åbne huse, scener og køkkener og til atter at kunne byde inden for til glædelige gensyn med kulturen og hinanden. Se hele efterårets program på www.kuto.dk