stuen 1
podcast top to square

ARRANGEMENTER

Dagligstuen er skabt af unge for unge. Dagligstuen er dit hyggelige supplement til de åbne værksteder i Toldkammeret, når du fx kigger forbi til en kop søndagskaffe og keramik, upcycling eller linoleumstryk.

Alle velkomne, så tjek ind og synk ned i de hyggelige retro-møbler og vær med i nogle af de mange arrangementer og fællesskaber, som Dagligstuen byder på.
Strikke-& hækle-hygge!

Strikke-& hækle-hygge!

4. marts 2024 / Dagligstuen
KAMPDAG!

KAMPDAG!

Fredag 8. marts 2024 / Fri entré

Hold øje med Toldkammerets Instagram, hvor du også kan se, hvad der er på programmet. Døren er også åben for alle nye idéer til Toldkammerets Dagligstue. Bare send en besked på instagram, så svarer vi hurtigt.

podcast top to

Velkommen til Dagligstuens podcast – din auditive brevkasse

Tænker du en gang imellem ”Hvad f…. er det lige, jeg bruger tiden på”? Er du også nervøs for fremtiden? Spekulerer du somme tider på, om du er den eneste, der har moralske tømmermænd efter weekendens bytur? Tvivler du indimellem på, hvem du er?

Med Dagligstuens Podcast er du landet det helt rette sted.

Her bliver du nemlig en del af et lydfællesskab – en podcast om livet fra set fra et ungdomsperspektiv. Her kan du få vendt nogle af de små og store livsspørgsmål, som du måske tumler med. Og du kan høre om andres tvivl og tanker om at være dér lige midt mellem frygt og fryd, frihed og forpligtelser, himmel og jord, sårbarhed og sabbatår.

Bag mikrofonen sidder værterne Anemone Zaklikoweski og Anna Ding Ding, der selv er i fuld gang med ungdomslivet. Sammen med gæster udefra tager Anemone og Anna fat i emner, der ligger lytterne og gæsterne på sinde.

Ingen emner er for lette eller ligegyldige, så går du rundt med spørgsmål, spekulationer, frustrationer, pinlige eller sjove historier, så skriv til Anemone og Anna på dagligstuen.brevkasse@gmail.com

Af med huen, velkommen til Dagligstuen

EPISODE 1

EPISODE GENEREL

Mød Anemone Zaklikowesky og Anna Ding Ding, der er dine faste værter i podcasten. Lær dem lidt bedre at kende bl.a. ved at høre om nogle af deres seriøst pinlige oplevelser.

Hør bl.a. om Anemone bekymring for at dele sin “indre dialog” til omverdenen, og om Annas frygt for at blive bidt i røven af en rotte, når hun er på toilettet.

Selvfølgelig er der også meget mere til dig i dette afsnit om hvad du kan forvente af podcasten som helhed. Hør også om brevkassen, der er dit safe space, hvor du sammen med andre unge kan dele alt mellem himmel og jord.

Producer: Thomas Bernsen

Dagligstuens Podcast
Dagligstuens Podcast
Af med huen
icon loader
/

Advice from the wise

EPISODE 2

EPISODE GENEREL

I denne episode taler Anemone og Anna om sabbatår. Skal man, skal man ikke – det er det svære spørgsmål? 

Derudover kan du møde 22-årige Cajsa Baasch-Bernsen, som har taget en anden vej sit sabbatår end Anemone og Anna. Her fortæller hun om sin ni måneders solo rejse, og om hvordan hun kort tid efter sin hjemkomst fandt sin vej ind i uddannelsessystemet. 

Dagens dilemma kommer fra en ung kvinde, der er nervøs for at gå glip af aktiviteterne hjemme i Danmark, når hun skal på en længere rejse.

Producer: Thomas Bernsen

Dagligstuens Podcast
Dagligstuens Podcast
Advice from the wise
icon loader
/

Onani det ka’ vi li’

EPISODE 3

EPISODE GENEREL

I 8. klasse havde Anna og Anemone deres første seksualundervisning. Her lærte de navnene på kønsorganerne og kropsidealer fra 1400-tallet, og så var de ellers klar til at begive sig ud i den store verden. Not so much.

I dette afsnit snakker vi om sex, onani, krop, myter og meget mere. Anna og Anemone fortæller om deres egen erfaring og forvirring, og med i studiet har de sexolog Paprika Noël, som sammen med Anna og Anemone gennemgår tilsendte spørgsmål. Lyt bl.a. med om manglende sexlyst, hvad det kan skyldes, og hvordan man kan håndtere det. Hør også den livlige debat om skyld, skam, tabuer og om hvordan porno kan skabe et forvrænget billede af sex.

I slutningen af afsnittet taler Anemone og Anna om et dilemma fra en ung mand, der har svært ved at få sin kæreste til at få orgasmer.

Producer: Thomas Bernsen

Dagligstuens Podcast
Dagligstuens Podcast
Onani det ka’ vi li’
icon loader
/

Pinligt eller perfekt?

EPISODE 4

EPISODE GENEREL

I dette afsnit af Dagligstuens Podcast taler Anna og Anemone om perfektionskulturen. Anemone stiftede første gang bekendtskab med den som barn. Her følte hun sig forkert, fordi hun ikke passede ind i de stereotype kønskasser og blev kaldt “drengepigen”. Anna fortæller om sin personlige oplevelse af, hvordan de mange tests i folkeskolen syntes at skabe et kæmpe præstationspres, hvor hun skulle klare alt til perfektion.

Hør også med, når snakken falder på, hvordan det uperfekte og pinlige oftest skaber de sjove minder, der faktisk er mere perfekte end så meget andet.

Dagens dilemma er fra en ung kvinde, der føler sig utilstrækkelig på grund af sin krop, livsstil og lejlighed. 

Producer: Thomas Bernsen

Dagligstuens Podcast
Dagligstuens Podcast
Pinligt eller perfekt?
icon loader
/
KV LOGO NEG UK
NordeaFonden Logo Payoff Black RGB
TK medhjerte hvid