Jeanne Brammer er kvinden bag den anerkendte virksomhed Brammers Menuer, som 1. januar 2024 byder indenfor i Spisehuset i Kulturværftet. Hendes vision for Spisehuset er at skabe madoplevelser, der er forankret i kvalitet, bæredygtighed og engageret værtsskab.

Velsmag, samvær og kulturoplevelser smelter sammen

Kulturværftets unikke kunst- og kulturprogram og beliggenhed i Kulturhavn Kronborg med udsigt til Kronborg Slot, Øresund og middelalderby vækker begejstring hos Jeanne Brammer og er netop de elementer, der inspirerer hende til at tage del i udviklingen af Spisehuset som central stemningsgiver i Kulturværftet.

”Jeg vil skabe et madunivers, der er baseret på høj kvalitet, lokale råvarer, dansk dyrevelfærd, bæredygtige processer og med respekt for stedets beliggenhed ved havet. Gæster skal vide, hvor velkomne de er. Man skal bare kunne læne sig tilbage og blive hygget om og vide, at der er lagt en tanke af kærlighed i hver komponent, der serveres på tallerkenen. Mit team og jeg er udprægede holdspillere, og vi finder stor glæde ved at skulle samarbejde med Kulturværftets team for at løfte kvaliteten af besøget i Kulturværftet, og dermed profilere kulturprogrammet og byen over for både lokale og internationale gæster ”, siger Jeanne Brammer, indehaver af Brammers Menuer og ny forpagter af Spisehuset.

Taler ind i Kulturværftets kunstneriske og kulturelle vision

”På Kulturværftet arbejder vi med formidling af kunst og kultur i både store og små oplevelsesformater, og aktivitetspulsen er høj. Og vores gæster møder Spisehuset i mange forskellig sammenhænge i forbindelse med koncert- og kulturprogram, mødeaktivitet, konferencer og kulturturisme. Ønsket er derfor at skabe et stærkt samarbejde mellem forpagter og organisationen bag kulturcentret Kulturværftet, hvor kvalitet og engageret værtsskab er i fokus til gavn for kulturinstitutionens mange gæster og brugere. I dialogen frem mod den endelige aftale har vi netop kunne spejle os i Brammers overbevisende og kompetente bud på, hvordan Spisehuset i fremtiden støtter op om Kulturværftets mangfoldige kunstneriske og kulturelle profil, og hvor værtsskabet bidrager til den uforglemmelig oplevelse i Kulturværftet. Jeg glæder mig derfor utrolig meget til samarbejdet med Jeanne Brammer”, udtaler Søs Krogh Vikkelsøe, leder af Kulturværftet og Toldkammeret. 

Aftalen mellem Jeanne Brammer og Kulturværftets ledelse er netop faldet på plads, og samarbejdet starter 1. januar 2024.

Faktaboks:

Reception

Der vil blive afholdt reception i Spisehuset til foråret, hvor Jeanne Brammer byder velkommen i de nye rammer i Spisehuset i Kulturværftet. Dato offentliggøres inden for kort tid.

Om Jeanne Brammer / Brammers Menuer

Jeanne Brammer har siden 1996 været engageret i Brammers Menuer. Først som kok og siden selvstændig ejer, kun afbrudt af nogle år som kok på Louisiana Museum for moderne kunst. Brammers Menuer har base i Kvistgård, og madproduktionen er baseret på værdier, der hviler på kvalitetsråvarer, dyrevelfærd, bæredygtighed og høj service.

Om Kulturværftet

Kulturværftet er Helsingør Kommunes ambitiøse kulturcenter og en central hjørnesten i kommunens identitet som progressiv kulturkommune. Kulturværftet råder over 13.000 m2 i de ombyggede værftsbygninger i Kulturhavn Kronborg med udsigt til Kronborg Slot, Øresund og middelalderby. Der er tale om et levende kulturcenter med fokus på kunst og kulturprogram, der er lokalt forankret, men med national og international appel. Kulturværftet henvender sig til en bred målgruppe i alle aldre, der bruger kulturcentrets faciliteter i forbindelse med museums og biblioteksbesøg samt kunstneriske- og kulturelle oplevelser.

Pressekontakt:

For uddybende kommentarer, kontakt venligst

Jeanne Brammer, ejer af virksomheden Brammers Menuer, tlf.: 70 20 95 90

Søs Krogh Vikkelsøe, leder af Kulturværftet og Toldkammeret, tlf. 41 93 11 40