Tango på Kajen

Livemusik, undervisning og & DJ

Helsingør er en tango by så derfor gentager vi successen med Tango på Kajen. Endnu engang bringer Kulturværftet passionen og lidenskaben ind i hjertet af Helsingør og inviterer til en ny omgang Tango på Kajen.

Vi omdanner  store scene til en hyggelig Milonga, hvor der vil være dans til orkesteret Cuarteto Tangarte, tango undervisning af Martin Nymann Pedersen og Berna Dilek fra M2 Tango, dans og DJ musik.

Alle danselystne er velkomne til denne tangoaften på kajen med skibene i baggrunden og udsigt til solnedgang på Kronborg lørdag den 10 .juni 2023.

Dørene ud til pladsen vil være åbne, så der er direkte adgang ind til salen. Kridt dine dansesko – kom og dans til den smukke og forførende tangomusik.

PROGRAM

19.00Store scene åbner til DJ-musik
19.15Velkomst og tangoundervisning ved M2tango Studio
20.00Tango DJ – Milonga
20.30Live musik – Cuarteto Tangarte, 1. sæt
21.15Pause og show med Martin Nymann Pedersen og Berna Dilek
21.40 Live musik – Cuarteto Tangarte, 2. sæt
22.30Tango DJ – Milonga
23.00Tak for i aften

Om Tango

Tangoen opstod i 1800-tallet i mødet mellem det aristokratiske Europa og det flamboyante og varmblodige Sydamerika. Mange europæere tog turen til Sydamerika/ Argentina for at søge lykken på grund af fattigdom i Europa.

Midt på kajen i havnebyen La Boca, i Bueno Aries, opstod tangoen i mødet mellem de to kulturer. Her kunne man også være så heldig at finde både  kærligheden og et godt glas vin.

Da både tangoen og Kronborg er udpeget til verdensarv, forpligter det også at bevare og udbrede kendskabet til den globale betydning, det har.

At komme på UNESCO´s verdensarvsliste er en blåstempling, som Kulturværftet gerne vil hylde og bevare.

Derfor kan vi alle enten være Eva Peron eller Holger Danske for en aften – når der bydes op til Tango på Kajen på Kulturværftet.

Aftenens vært er Thomas Bernsen


Dato: Lørdag 10. juni 2023

Tid: kl. 19.00

Døre: kl. 18.30

Sted: Kulturværftet – Find vej

Pris: 225 kr.

Varighed: ca. 4 timer

Placering: Dansepladser men også mulighed for at sidde ned

Aftenens vært: Thomas Bernsen

Kategori: Dans

Arrangementet er støttet af