Christian Fuhlendorff

Født i 80’erne, flasket op på “du-kan-blive-lige-hvad-du-vil!”-illusionen og krydret med et godt drys “livet-handler-om-at-være-lykkelig”, gør Fuhlendorff i sit nye show ÆRLIG TALT status over første halvdel af sit liv og tager hul på anden del.

Har du set “DET SJOVT”, Fuhlendorffs sidste anmelderroste (og bedst-sælgende) show, så er “ÆRLIG TALT” ligesom dét, bare endnu sjovere. Christian er blevet 40 år siden sidst. Hans datter har fået en hest, han har været på endnu en all inclusive ferie, og ALLE fester er nu officielt blevet skiftet ud med parmiddage og forældremøder – alligevel har han aldrig været et sjovere sted i livet. På toppen af rutschebanen. Midt i det hele! Midt mellem fødsel og død. Fanget midt mellem de to mest irriterende og bedrevidende menneske-typer der findes – nemlig unge og gamle.

Født i 80’erne, flasket op på “du-kan-blive-lige-hvad-du-vil!”-illusionen og krydret med et godt drys “livet-handler-om-at-være-lykkelig”, gør han status over første halvdel af sit liv og tager hul på anden del. Tidspunktet kunne ikke være bedre. Han er for gammel til at være lykkelig-naiv og for ung til at være fuld af visdomsord. Han lever i en verden, han kender bedre dag for dag – men forstår mindre og mindre. Det er perfekt til komik!

Der bliver nul sange, fyrværkeri eller udklædning, lover Christian, bare en omgang god gedigen stand up. Ærlig talt, så er det på den scene, han de sidste 20 år har hørt hjemme. Så hvis du har lyst til at høre en tyndfed, tyndhåret og tyndbelæst 40-årig familiefars pessimistiske perspektiv på tilværelsen, så er det nok det sjoveste og mest ærlige comedyshow, du kommer til at se i 2024. Der skal grines, før vi dør.

Følg artisten

To shows:
Torsdag 29. februar 2024 (Få billetter)
Fredag 25. oktober 2024 (Ekstra show)

Pris: 325 kr.

Tid: kl. 19.00

Varighed: Ca. 1,5 time

Døre: kl. 18.30

Sted: Kulturværftet – Find vej

Placering: Nummererede siddepladser

Kategori: Comedy

1080x1080 IG square