Du Hast Prips præsenterer

Den Store Heavy Julefest

A Not So Silent Night

Er du klar til en julefest ud over det sædvanlige? Så tag nissehuen på, spænd hjelmen, og gør dig klar til at give den gas til årets vildeste julefest!

Vi sørger for at kombinere den søde julestemning med tung bas, skarpe riffs og masser af attitude. Det bliver en begivenhed, der blander det bedste fra julens hygge med energien fra heavy metal.

Dato: Fredag 22. november 2024

Dørene åbner kl. 17.00 og

Spis og Spas starter kl. 18.00

Pris: 235 kr.

Sted: Toldkammeret – Find vej

Billetter kan købes her og vi anbefaler, at du er hurtigt ude, da der er begrænset antal pladser!

Vi byder velkommen med en velskænket juleøl, hvorefter man går ombord i Toldkammerets lækre Heavy Metal Julebuffet.

Du kan vinde seje præmier til ”Bosses Blærede Musikquiz”. Du behøver ikke at være die hard metal fan, men det hjælper selvfølgelig, hvis du kan nævne et par Metallica numre eller hvis din ven kan kaste håndtegn.

Glæd dig til at møde Ostemusen, som kommer hele vejen fra Mønsted Kalkminer, hvor han har produceret årets udvalgte ost.

Ingen Julefest uden Julemanden. Han vil selvfølgelig også komme og hilse på jer, og man kan få taget et billede med ham. For jeres egen sikkerhed, anbefales det ikke at medbringe børn.

band

“Du Hast Prips” går på scenen og deler hårde pakker ud. Julesneen smelter når der tændes for de store heavy hits med Metallica, Slayer, Iron Maiden, Pantera, Motörhead, Slipknot, Judas Priest og mange flere.

Efter koncerten sænker julefreden sig til hyggeligt afterparty.

Klar til at fejre jul på den hårde måde? Tag din bedste ven, dine metal-elskende kollegaer eller hele familien med til en julefest, du aldrig vil glemme!

Billede01 1

Vi ses til en heavy julefest!

TK aabentkontor

Arrangementet er blevet til i samarbejde med Åbent Kontor i Toldkammeret