KUTO CLUB: Salomon Stampe og Valde på Mars + DJ

KUTO Club blænder op for endnu en fed fest på Kulturværftet. Er du til denne her kombi – visuelle greb, tidens musik, feststemte gæster, natklub og koncert – så håber vi, at vi ses den 27. september.

Program

kl. 22.00Dørene åbnes til Store Scene
kl. 22.30Valde på Mars og Salomon Stampe
kl. 23.15DJ
kl. 02.00Slut

Følg KUTO CLUB

Salomon Stampe

salomonstampe edited

Salomon Stampe er et spritnyt skud på den danske musikscene, men et meget velkendt en af slagsen på TikTok. Her har han med sine +150.000 følgere opbygget et univers, der med sine sjove sketchs og farverige personlighed, har gjort ham til et velkendt ansigt hos den danske ungdom.

Det har dog altid ligget i kortene, at Salomon før eller siden skulle gøre alvor af hans musikalske drømme. Det skete i 2023, da singlen ’Forårsnætter’ udkom; en single, der med over en halv million streams, et viralt hit på TikTok og afspilninger på landets radiostationer, kickstartede Salomons karriere i musikbranchen.

Med sin blanding af både sang og rap gør Salomon Stampe nu klar til at tage det næste skridt i karrieren, der på trods af hans kun 20 år tæller fem singler udgivet i eget navn og over 1 million samlede streams.

Følg artisten

Valde på Mars

valde 1 edited

Valde På Mars har summet i undergrundshiphop siden starten. Hans arbejde med gruppen HOPSCREEK, viste at hans tilstedeværelse bag mikrofonen er ufornægtelig. Med sine skarpe rim, performance og lyrik, sætter han en verden sammen, der beskriver hans liv både i det mundæne og det som kun han kender til. Efter en længere hiatus, ramte singlen “Hvor Er Valde” streamingtjenesterne og gjorde hans lyttere klar over, at kapitelet ikke var slut, men snarere begyndelsen på et nyt og at Valde På Mars er kommet for at blive.

Følg artisten

Dato: Fredag 27. september 2024

Tid: kl. 22.00 – 02.00

Pris: 70 kr.

Sted: Kulturværftet – Find vej

Døre: kl. 21.30

Placering: Ståpladser

Kategori: Musik

kutoclub square dato
kuto club logo
SKF logo black slim